Најновије

"БАНДО ЧЕТНИЦИ, СТИЖЕМО ПО ВАС!" После европских избора, започело усташко дивљање: Претње Србима и најава агресије на Србију! (ВИДЕО)

Хрвоје Зекановић, један од лидера Хрватских суверениста који су освојили један мандат на изборима за Европски парламент, рекао је за ХРТ да Србија може ући у ЕУ тек "кад реши нерешена питања са Хрватском!"

Илустрација (Фото: Јутјуб)

- Србија нека уђе у ЕУ, али прво мора да реши отворена питања са Хрватском, као што су питање граница, несталих, ратне одштете, а Србија мора и признати агресију на Хрватску - изјавио је Зекановић.

У штабу суверениста певају се песме проусташког певача Марка Перковића Томпсона, између осталог и усташка песма "Чавоглаве", која се Србима обраћа са "бандо четници". 

Према првим прелиминарнимм резултатима, у Хрватској је јуче на изборима за Европски парламент владајућа Хрватска демократска заједница (ХДЗ) освојила четири, СДП три мандата, док су Независна листа Мислава Колакушића, Хрватски суверенисти, Живи зид, Амстердамска коалиција и Независни за Хрватску освојили по један мандат.

Нове излазне анкете ипак указују на то да је ХДЗ освојио 5 мандата.

Биралишта су затворена у 19 сати, а први прелиминарни резултати су урађени без гласова дијаспоре, преноси портал.

Путин и Ђинђић спремали договор о Косову. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА