Најновије

ВУЛИН О УГЉАНИНУ: Што једна будала може да уради, то хиљаду паметних не може да исправи

Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио је данас да на изјаву Сулемана Угљанина да Рашка (Санџак) треба да добије специјални статус, треба да реагује тужилаштво, а ако тужилаштво не реагују, мораће полиција.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

"Ко има деце да ратује за Угљанина и његове фотеље? Он када није министар у Београду, онда призива ратове, хоће да се гине у Рашкој области, измишља Санџак, прави неке границе, узима делове Црне Горе", рекао је Вулин за ТВ Пинк.

Он је нагласио да не верује да има Бошњака који су спремни да своје дете дају Угљанину да ратује за Санџак.

"С ким да ратују? Са својим комшијама. Што једна будала може да уради, то хиљаду паметних не може да исправи. Боље на време да се реагује него да се деси нека несрећа у Рашкој области", нагласио је Вулин.

Он је подсетио да је закон јасан и да ако се спроводи, нема сукоба, већ их има једино када нема закона, кад свако ради шта хоће.

Вулин: Једино раздвајањем од Шиптара можемо да спречимо ширење Велике Албаније

Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио је данас да када председник Републике Александар Вучић вуче потезе по питању КиМ, он размишља како ће се то одразити на све Србе, без обзира да ли живе у Косовској Митровици, Београду, Бањалуци...

"Наш циљ је да се ради за добробит српског народа, да сачувамо интерес Србије на простору КиМ. Увек размишљамо о свим Србима, без обзира где они живе", рекао је Вулин за ТВ Пинк.

Он је поновио да је његов став да се "треба што пре раздвојити од Шиптара на КиМ и да је то једини начин да се заустави ширење велике Албаније".

"Ми овако немамо правне механизме да водимо рачуна о свим Србима на простору КиМ, али ми то радимо. Без владе Србије, без државе Србије, живот на простору КиМ би био немогућ", нагласио је Вулин.

Да ли ће после седнице бити познат став Београда. Прочитајте ОВДЕ још детаља.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА