Најновије

СТРАСТ ЛЕТЊЕ НОЋИ! Покидао је моје гаћице и уронио свој језик, вриштала сам од узбуђења...

Враћали смо се из Будве на крају управо савршеног летњег дана, небо је већ било посуто звездама и улицом су ретко пролазили само аутомобили. Лагана музика опуштала је наша угодно изморена тела.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Мазила сам његов потиљак, предивне дуге руке, рамена, а он је нешто ипак још врло сувишно причао о протеклом излету и местима која смо обишли. А мени је на памети било само једно, бити што ближе том прекрасном мужевном телу. Стога се ускоро моје безбрижно пипкање његове косе полако преобразило у страствено миловање.

Руке су ми несташно плазиле по његовом телу, завлачиле се под рукаве, откопчавале дугмиће на кошуљи… спуштале се до препона… Он је возио и као да није придавао ни трунку пажње ономе што радим. Откопчала сам му појас, рајсвешлус и завукла руку у његове гаће, а он се само насмешио на то и наставио причати о господарским просперитетима Будве. Мазила сам му међуножје и мој додир је пробудио његов пенис. Ох, обожавам тај осећај када ми расте под руком, кад осећам како се укрућује, када се протеже… Кад знам да барем тај најважнији мишић није равнодушан према мени. Пожелех га истог трена држати у устима, па готово легох на његова колена с жељом да га орално задовољим.

Забих му главу у препоне и удахнух добро знани мирис. Тај мирис његовог међуножја, тај опојан мошус, осећала бих сваки пут када се напали. Једноставно би променио мирис када би био узбуђен. Извадила сам његов пенис те га похотно стрпала у уста. Онако полумекан изгледао ми је попут неке драге, само моје играчке. Љубила сам његов влажни главић, страствено га прождирала сваки пут за центиметар више, а он ми је узвраћао чежњом те сваким мојим пољупцем постајао све већи и тврђи. То ме је страшно узбуђивало, па сам га почела још жешће пушити. Сад је предамном стајао онај пенис којег стварно волим - велик и тврд, спреман за убод.

- Обожавам га - рекла сам му у предаху.

Наравно, није ништа одговорио. Тек лагани смешак дигао је углове његових прекасних усана. Мене пали та његова назови равнодушност, па сам му сад још страственије додиривала, лизала  дуж целе његове дужине како би ми рука глатко клизила по њему, похотно га обавијала уснама, предајући се сто посто том ужитку. Моја мала већ мокра вагина почела још више да се буди. Сваким тренутком постајала сам све свеснија њеног постојања и њене снажне потребе да је утеши пенис. Изненадна шкрипа кочница пренула ме је из овог ужитка и утерала ми страх у кости. За тренутак сам у својој глави изрежирала читаву сцену несреће и страницу Црне хронике.

Но, није на срећу било ништа лоше, једноставно није више могао возити. Стао је покрај пута и практично ми наредио да изађем напоље. Закорачих из аута у неки вероватно лепи предео којег је у потпуности прождирао мрак. Чули су се само цврчци и неке касне птице певачице. Уопште ми није било јасно у чему је сада проблем, па сам бледо стајала на улици. И он је изашао из аутомобила па смо се поновно срели  на мојој страни аута. Упаљени фарови обасјавали су грмље уз цесту, а нас двоје стајали смо немо једно пред другим. Само су ужурбано дисање и поглед у очи откривали нашу суштинску повезаност.

Тада ме је снажно  ухватио за главу, забио ми дубоко језик у уста и почео страствено љубити. Његове немирне руке пролазиле су мојим телом, грабиле ме за груди и стражњицу, скидале оне мале летње крпице и бацале их на ауто. За непуни минут стајала сам готово потпуно гола насред пута, само су гаћице и сандале остале на мени. Посео ме је на моје крпице разбацане по хауби и стао страствено да ме лиже.

Осећала сам како његов језик тек нежно додирује “слабу тачку” моје узбуђене похотнице. Топлина која је пробијала кроз лим лагано је жарила моју гузу, а он је погађао мој клиторис и водио ме равно према лудилу. Јер, ово што он мени ради је ништа друго него чисто излуђивање. Паљење без давања. Игра живаца и страсти. У мени је све силовитије кључала чежња за врхунцем. Кад више нисам могла издржати рекла сам му гласно:

- Узми ме!

- Нека, сад видиш шта ти мени радиш – одговорио ми је с победничким смешком на уснама.

А онда се својски прихватио обрађивања њему најдраже ствари на свету. Покидао је моје гаћице и уронио свој језик у моју влажну дубину, затим се бацио на клиторис и непогрешиво ме водио према бескрајно жељеном лудилу. Сваких неколико минута прошао би понеки аутомобил; неки су трубили, а неки  вероватно нису ни скапирали о чему се овде ради.

А он је тек кад сам тресући се и ридајући свршила одлучио да могу да га примим. Па је онако, из раскопчаних панталона, каквог сам га оставила у аутомобилу, извадио свог клипана и угурао га равно међу моје влажне, набрекле усмине. Пробијао се полако, продирући центиметар по центиметар кроз мој уски ходник. Увек се, па и сада, чудио како имам малу вагину. Кад га је напокон увалио до краја, ухватио је свој “радни” темпо и почео је силовити секс.

Вриштала сам од узбуђења. Мој крик надгласио је и цврчке и птице певачице, и испунио, чинило ми се природном страшћу, цели крај. Нисам могла размишљати крије ли овај мрак неке куће и хоће ли мој блудни крик некога пробудити. Предала сам му се у потпуности у некој непознатој улици. Својим дубоким уздахом најавио је да је близу краја, него нисам хтела да ова чаробна игра заврши без мог оргазма.

Зачас смо променили позу и прешли на анални секс. Топлина узбуђења шикнула ми је одмах у главу и слила се према грудима. Лагана вртоглавица опијала ми је мозак, који се ионако није бавио оним чиме би требао. Уваљивао ми је своју батину све дубље и пуно снажније него пре, а ја сам прстима дражила клиторис. Водио ме је снажно и сигурно према врхунцу, који се сваким његовим новим убодом све више ближио.

И напокон смо обоје, снажно, у грчу, доживели оргазам…

Проститутка разоткрила два домаћа глумца. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: erotskeispovesti. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА