Најновије

АМЕРИЧКИ ВОЈНИ ПИЛОТИ У ШОКУ! Приметили мистериозне летеће објекте без мотора и само понављали: Шта је ово, како ово лети!? (ВИДЕО)

Амерички војни пилоти приметили су 2014. и 2015. године изнад источне обале велики број непознатих летећих објеката, пише Индепендент откривајући детаље извештаја који су сада објављен.

Мистериозни летећи објекат (Фото: Јутјуб)

Многи искусни пилоти посведочили су да су током летова видели мистериозне објекте како постижу брзину и дужину лета коју је немогуће постићи са дотада познатом технологијом.

Споменути НЛО изгледали су попут огромних, белих тик-так бомбона, а на њима није било видљивих мотора или издувних гасова. Могли су да изведу маневре које пилоти никада не би изводили попут ротирања у ваздуху, убрзавања и заустављања у смртоносним брзинама.

Индепендент додаје како је уочавање НЛО постало толико често да је америчка морнарица одлучила да промени методе у извештавању о њима како би сазнала одакле долазе.

Пилоти су прво НЛО уочавали кад су се појавили на радарским системима, а мислили су да је реч о дроновима. међутим онда су их, како се наводи, почели да их сусрећу уживо.

Тако се један пилот умало забио у НЛО којег је описао као куглу која окружује коцку. Како су били у опасности да се залете у њих, пилоти су се жалили мислећи да је можда реч и о тајном војном програму.

Забележени су и снимци реакција пилота приликом сусрета са непознатим објектима:

"Шта је ово? Види како лети? Ове ствари могле би да лете по целе дане...", говорили су неки од њих. Стручњаци пак сматрају како је већа вероватноћа да није реч о ванземаљцима, али није потпуно одбацила ту теорију.

Сматрају да је пре реч о људском фактору, тачније неким погрешкама у системима за праћење и когнитивном преоптерећењу због интензивних летова.

 "Шиптарску полицију међу Србе на северу Косова пустио је Вучић!" Шта је урадио прочитајте ОВДЕ.

Извор: Индепендент

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА