Најновије

ИНТЕРАКТИВНА МУЗИЧКО-СЦЕНСКА ИНСТАЛАЦИЈА: "ККН" концертно промовишу свој нови албум “Ускоро”! Специјални гост биће...

Група "Канда, Коџа и Небојша" одржаће београдску концертну промоцију албума “Ускоро” у оквиру "Light Based Lifeforms" фестивала у новом клупском простору на отвореном под називом Неверланд 31. маја. Као специјални гост концерта најављен је састав "Vroom".

"ККН" омот албума (Фото: Маском)

Овај концерт биће пропраћен динамичним пројекцијама мексичког дигиталног уметника Родрига Касареса који ће мапирањем бине постићи апсолутну илузију. Родриго Гузман Касарес је дигитални и визуелни уметник, рођен у једном од највећих градова на свету, Мексико Ситију, усред гужве и саобраћајног хаоса, надахнуће за свој рад проналази у стилу живота људи у мегаполису. Инспирисан архитектуром, уличном уметношћу и дигиталном естетиком, он је фокусиран на ревизију модерног живота и перцепције. Бави се креирањем интерактивних инсталације које укључују аудио, видео, покрет и друге елементе.

Бенд Канда, Коџа и Небојша, након пет година студијске паузе, објавио је свој осми студијски албум под називом “Ускоро” и за овај догађај најављује његово комплетно концертно изводјење. Публика је до сада имала прилике да чује уживо песме “Мисли добро”, “Јамајка”, “Летњи дан” , “Лако полако”, а за овај концерт испод рефлектора новог клуба на отвореном очекује нас изводјење свих девет нових песама као и осталих хитова који красе њихову каријеру. Албум “Ускоро” изашао је за Маском етикету и до сада је већ освојио срце публике. Многи критичари истичу да је ККН и овог пута успео да одушеви публику новим албумом што није лако после толико година постојања.

Група ККН недавно је, у издању Маскома, свој нови албум "Ускоро" објавила и на плочи, што је њихово прво винил издање. Бенд је тим поводом одржао поклон концерт у београдском "Дадову" за најбрже купце плоче, а фронтмен Оливер Нектаријевић је био видно задовољан због новине у њиховој каријери, која траје већ више од четврт века. Ова петорка београдски концерт спрема са великим узбудјењем и спрема нам аудио - визуелни спектакл.

Састав Vrooom, са преко 150 наступа у 11 држава и 35 фестивалских награда у оквиру музичких представа "Догвил" и "Јами дистрикт”,  31. маја као специјалан гост представиће свој нови концепт.

Нови клупски простор Неверланд, који се најбоље може описати као арт/медија комуна, налази се у улици Булевар Војводе Мишића 49  и последњег дана маја ће имати част да по први пут отвори своја врата београдској публици и овим алтернативним саставима.

Улазница за београдску концертну промоцију може се наћи по цени од 1.000 динара на свим продајним местима Тикет Вижна (бившег Евентима), у Феликс шопу у Сремској улици и у Бул.Војводе Мишића 49.

Прочитајте ОВДЕ интервју са фронтменом бенда Оливером Нектаријевићем који, између осталог, објашњава зашто на концертима не свирају “Проћи ће и њихово”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА