Најновије

СКРИВАЛИ СЕ ПОПУТ ПАЦОВА, А ОНДА ИХ ЈЕ САА ПОСЛАЛА У ПАКАО! Терористи Џаиш ал Изе претрпели најжешћи ударац од почетка рата! (ФОТО/ВИДЕО)

Десетине бораца фракције Слободне сиријске војске - Џаиш ал-Иза наводно је убијено када је Сиријска арапска војска (САА) бомбардовала пећину у близини града Кафр Набуде у северозападној Хами.

Џихадисти (Фото: Јутјуб)

Према “Телеграму”, званичном каналу Џаиш ал-Изе, неколико њихових бораца скривало се у две пећине у близини Кафр Набуде током најновије битке. Борци су наводно позвани на повлачење када су снаге сиријске војске погодиле пећине.

Џаиш ал-Иза није прежалила своје губитке након напада на ове пећине. Сиријска арапска војска известила је да је више од 30 бораца Џаиш ал-Изе убијено током овог напада.

Пећине у којима су се скривали милитанти Џаиш ал Изе надомак града Кафр Набуда. Сиријска војска их је уништила и том приликом ликвидирала групу од око 30 бораца терористичке групе блиске Слободној сиријској војсци (Фото: AMN)

Најновија битка за Кафр Набуду показала се погубном и скупом по Слободну сиријску војску и Хаџат Тахрир ал-Шам, јер је јављено да су имали више од 100 мртвих за 48 сати.

Тигрови запалили Кан Шејкун. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА