Најновије

ЖЕНЕ СЕ ПОБИЛЕ У ЗАДРУЗИ! СЕВАЛЕ ПЕСНИЦЕ: Кулићке напале Матору, а онда је Сања скочила на Марију! Миљанини крици одјекивали! (ВИДЕО)

Миљана и Марија Кулић потукле су се са Јованом Томић Матором и Сањом Станковић, а све је почело прозивкама због наступа на последњој задруговизији.

Туча жена у Задруги (Фото: Јутјуб)

"Направила си будалу од себе наступом, а прошле године док си била трудна си била боља и примеренија", рекла је Матора. 

"Нисам искомплексирана да са својих 78 килограма обучем корсет", добацила је Миљана, а онда се попела на клупу и показала задњицу  коју је Матора пар пута лупнула. Међутим онда се у целу причу укључила и мама Марија, која је лупила прво Матору по гузици, а онда ју је и оборила. Скочила је Сања да је одбрани а онда и Љуба која је држала док је ова урлала да су јој поломљене наочаре. Миљана се за то време рвала с неколико чланова обезбеђења који су је држали попут бесног пса.

Коментари гледалаца овог ријалитија из дана у дан показују колико су Кулићке постале омражене, а у свом понашању изгубиле компас. Неки кажу да их баш због тога држе у ријалитију, јер овакви скандали дижу гледаност. Видећемо на крају како ће бити пласиране и да ли ће то утицати на њихова места. У сваком случају, с обзиром да само Миљана добија 2,500 евра недељно, како пишу таблоиди, израчунајте сами колико ће инкасирати. Па упоредите са просечним примањима у Србији.

Прочитајте ОВДЕ све о бруталној тучи у вили “Парова”, погледајте видео.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА