Најновије

Авантура која ће одушевити најмлађе: „Делфин Берни“ од 6. јуна у бисокопима широм Србије

Делфини су одувек имали своје обожаваоце код биоскопске и телевизијске публике, а ускоро стиже најновији миљеник, који ће бити наследник омиљеног Флипера - Берни. Узбудљива летња авантура „Делфин Берни“ наћи ће се од 6. јуна у бисокопима широм Србије у дистрибуцији Дексин филма и то синхрнонизована на српски језик.

Фото-Дексин филм

Радња ове породичне авантуре  одиграва се на Флориди и доноси причу о брату и сестри који случајно постају пријатељи са делфином који је одвојен од своје породице. Игром случајних околности, њих двоје откривају тајну намеру злих људи који ће покушати да униште плажу, а самим тим и дом њиховог новог пријатеља. Хана и Иван морају да осмисле паметан план да зауставе лоше момке, заштите морске животиње и, што је најважније, сачувају свог пријатеља Бернија.

 

Филм је сниман на Флориди у Маринеланду, који је је дом Акве, делфина који глуми Бернија у филму. Према речима продуцената, овај „главни глумац“ је захтевао минималну обуку а све што је било потребно јесте канта рибе како би се осигурало да се појави у право време на правом месту.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА