Најновије

БЕЗ ТРУНКЕ СРАМА! Белгијанка оскрнавила велику светињу хришћана и муслимана! (ФОТО/ВИДЕО)

Белгијска манекенка Мариса Папен (26) сликала се гола у чувеном храму Аја Софија у Истанбулу. Она је тиме изазвала бес бројних грађана који су је оптужили да скрнави и вређа светињу, па је манекенка побегла из Турске, плашећи се да ће бити ухапшена.

Мариса Папен (Фото: Твитер)

Папенова је у Истанбул допутовала са аустралијским фотографом Џесијем Вокером, који ју је досад сликао обнажену на бројним религијским местима широм света за своју књигу "Енки Ајвип". Она је навела да се за Ају Софију нису припремали и да је све било спонтано.



- Веровали смо да ћемо успети. Импровизовали смо. Прво смо купили бурку на једном базару, коју сам обукла у оближњем кафићу. Испод ње сам била гола. Стигли смо до Аја Софије и стали у ред са туристима. Док смо чекали, приметили смо да је сваки кутак храма прекривен камерама. Било је много обезбеђења - испричала је Папенова. Она је додала да их то није обесхрабрило да сниме фотографије.

- Ако сте били у Аја Софији, онда знате да храм сваки дан обилазе хиљаде људи. Близу нас био је један водич са групом, па смо сачекали да окупљенима почне да објашњава историју храма како нас не би сви посматрали - навела је манекенка.
Белгијанка је у том тренутку задигла бурку и открила свој полни орган.

- Успели смо да направимо фотографије, али нисмо били задовољни снимцима, па смо се вратили сутрадан да поновимо снимање. Тада нисам позирала у храму, већ на крововима испред њега, што ми је било много теже - навела је Папенова.

Она је додала да је са Џесијем после Истанбула отпутовала и у чувену регију Кападокију, где је такође позирала гола. Међутим, већ после првог дана снимања приметили су да их у стопу прати полиција. У страху да ће завршити у затвору, окончали су пројекат раније и отишли из Турске.

Папенова је и раније упадала у бројне проблеме због свог посла. У мају је ухапшена у Египту јер се сликала гола у комплексу храмова Карнак у Луксору. Пуштена је на слободу после неколико дана на молбу белгијских власти. Месец дана након тога позирала је такође потпуно нага испред Зида плача у Јерусалиму, што је такође изазвало шок и бесне реакције широм региона.

Џихадисти ће крваво зажалити због онога што су урадили у Алепу. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ВИДЕО +18: Мариса Папен не престаје да провоцира

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА