Најновије

ИЗРАЕЛЦИ УДАРИЛИ СА СВИХ СТРАНА, ИЗ СВИХ РАСПОЛОЖИВИХ СРЕДСТАВА: Сада и морнарица искаљује гнев над појасом Газе! (ВИДЕО)

Израелске ваздухопловне снаге, заједно са израелском морнарицом, покренуле су масовни напад дуж обале Газе, јавили су локални активисти из западних области ове палестинске регије.

Израелска војска (Фото: Јутјуб)

Према извештајима, израелске ваздушне и морнаричке снаге снажно су циљале на градове Кан Јунис и Рафа, заједно са окрузима Ал-Рамал и Ал-Зејтун, што је изазвало снажне експлозије које су се могле чути широм Газе. У извештајима се наводи да је неколико ракета погодило Кешкоу у источном Ал-Зејтуну, док је неколико пројектила погодило базе Палестинског исламског џихада (ПИЏ) и Ал-Кудс Бригаде (Ливаа Ал-Кудс).

ПИЏ је преко свог званичног медијског крила известио да су најмање два њихова борца убијена током снажног бомбардовања израелских оружаних снага јутрос. ПИЏ је додао да су двојица бораца убијених током тешког бомбардовања јутрос Махмуд Собхи Иса и Фавзи Бавади; јављено је да су мртви након што су израелски пројектили погодили логор Ал-Бурејџ у појасу Газе.

Израелски напад је вечерас изведен као одговор на неколико пројектила испаљених од стране ПИЏ и Ал-Кудс бригаде на израелска насеља у близини Појаса Газе.

Сукоби се настављају. Хамас не престаје да ракетира Израел. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА