Најновије

ВУЧИЋ НАЈАВИО ВЕЛИКУ ИНВЕСТИЦИЈУ: Долази моћна европска компанија

Вучић је објаснио да је реч о инвестицији која ће показати да наши радници умеју да раде и најфиније ствари а да нису само јефтина радна снага. Он је поново најавио повећање плата у јавном сектору, пре свих медицинским сестрама како би се зауставио њихов одлазак, преносе београдски медији.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

За 10 дана отварамо Грделичку клисуру и комплетан јужни крак Коридора... Много сам и срећан и поносан, много се радујем... - рекао је  Александар Вучић у телевизијском укључењу уживо из Председништва на Андрићевом венцу истовремено најављујући велику и важну инвестицију у Србији о којој ће се више знати већ у уторак.

Он је објаснио да је реч о инвестицији која ће показати да наши радници умеју да раде и најфиније ствари а да нису само јефтина радна снага, што му је посебно драго као и да ће ту бити такође посла за већи број радника.

- Не смем засад да откријем ко је то, наљутиће се инвеститори - додао је он и нагласио да је то једна велика вест, да је то сигнал другим инвеститорима да је једна велика и моћна европска компанија баш изабрала Србију.

Вучић је поново најавио повећање плата у јавном сектору, пре свих медицинским сестрама како би се зауставио њихов одлазак.

Он је позвао и све Нишлије и људе из околине да у петак, 10. маја, дођу на војну параду поводом Дана победе, који се иначе обележава дан раније, и најавио да ће присутни моћи да виде много тога новог у ваздуху. Вучић је рекао да ће Србија 10. маја показати колико је до сада напредовала, док ће, како је најавио, у децембру или наредне године моћи да покаже пуну снагу спрског оружја и оруђа.

- Први пут ћете неке ствари које ове године набављамо моћи да видите у арсеналу српског оружја и моћи ћете да видите колико је српска војска напредовала, колико је снажнија - рекао је Вучић.

Како је прецизирао, присутни ће имати прилику да виде у више различитих ешалона 1.500 војника који су опремљени по највишим светским стандардима.

- То ћемо да ширимо на 3.000 војника, формираћемо нову јединицу, једну у Прибоју, а једну у околини Лознице. То су брдско-планинске и специјалне јединице, што је добро и за та места. Оно што ће посебно да обрадује људе јесте оно што ће да виде у ваздуху, а видеће много тога новог и доброг - рекао је председник Србије.

Шешељ помогао Колинди да постане председница Хрватске. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА