Најновије

Исповест Шабанове прве жене! Нена ћутала 49 година: Имали смо по 18 година, оставио ми је Роберта!

Краљ народне музике, Шабан Шаулић преминуо је 17. фебруара од последица тешке саобраћане незгоде у Немачкој, а чланови његове породице скрхани су болом. Међу онима који нису крили своју бол био је и Шабанов син Роберт ког је добио у ванбрачној заједници пре брака са Горданом Шаулић.

Шабан Шаулић (Фото: Јутјуб)

Ко је мајка Шабановог сина Роберта Омаљева (48) дуго се није знало, а сада се огласила Шаулићева прва љубав, Нена, која му је родила прво дете. Робертова мајка Нена први пут се огласила и поручила:

- Још увек је рано да се оглашавам, све је још увек свеже иако је прошло скоро три месеца од Шабанове погибије. Будите стрпљиви, пустимо још мало времена да се Шабан одмори. Туђе приче ме не дотичу, свако има своју, а ја ћутим пуних 49 година. У расправе се не упуштам, толико лажи кружи и не бих могла да се борим са тим. А шта ће мој син Роберт да уради, ја не могу у његово име да вам причам. Ћутим толико година, али не знам докле ћу. Можда ћу и ја коначно да проговорим и кажем своју истину.

Иако је оставио сина и њу, Нена ипак нема ружне речи за Шабана. Напротив, тугује због погибије краља народне музике:

- Желим да поделим своју тугу поводом погибије Шабана Шаулића. Са њим је отишао најлепши део наше младости. Имали смо по 18 година. Оставио ми је нашег сина и ја саму дала нашу прву радост. Роберт није никада плакао пред другима, а кад је Шабан погинуо плакали смо као кишна гоидна и плакаћемо још дуго, дуго - казала је Нена која је са Шаулићем ступила у контакт мало пре његове смрти како би му тражила неку врсту помоћи, али је њихов сусрет спречила његова изненадна погибија.

Како је Теша Тешановић засмејао цео интернет снимком погледајте ОВДЕ.

Извор: Свет/Република

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА