Најновије

С њим је ушла у клуб људи који су имали секс у авиону: Радили су то тик до премијера... (ВИДЕО)

Поп звезда Кајли Миног проговорила је о вези с фронтменом бенда INXS Мајклом Хачинсом уз оцену да ју је та веза из поп принцезе претворила у фаталну диву.

Kajли и Хачинс (Фото: Јутјуб)

Кајли каже да је Хачинс био "мрачан и опасан момак, а она чиста, добра девојка". 

Певачица је у новом документарцу "Мyстифy: Мицхаел Хутцхенце", премијерно приказаном прошле недеље на филмском фестивалу у Трибеки, први пут открила детаље о вези која је трајала од 1989. до 1991. године. 

- Секс, љубав, храна, дрога, музика, путовања, књиге, шта год можете да замислите, све је хтео да испроба. Као његова девојка и ја сам велики део тога доживела с њим. Дефинитивно је нешто пробудио у мени - рекла је Кајли Миног. 

Управо је с њим ушла у клуб људи који су имали секс у авиону. Очевидац је био и аустралијски премијер Боб Хоук, који је седео близу њих, преноси Сaн. 

Међутим, и поред толике хемијске привлачноси, веза није могла да опстане. 

Упознали су се на наступу INXS-а у родној Аустралији, а он ју је позвао у хотел одмах после концерта. Кајли је рекла да се одмах уз њега осећала безбедно и заштићено. Од тог момента, Кајли је била спремна да испробава нове ствари с њим. 

- Био је незасит и знатижељан, и за добре и за оне лоше ствари. Отворио ми је цео нови свет. Већина тога вртела се око уживања и забаве, будимо искрени. Осећала сам се вољено, али и тужно. Зато је ваљда све било осуђено на пропаст - рекла је. 

До 1991. њихова веза постала је климава па је Кајли из Јапана одлетела за Њујорк само да би раскинула с њим уживо. Она ни данас не зна да каже због чега је то урадила. 

- Пао је на под и плакао. Нисам знала шта да радим, није ми било јасно шта се догађа. Само знам да је био сломљен. Никад раније нисам видела неког мушкарца у таквом стању. Отишла сам прилично збуњена, било ми је јако тешко и знала сам да је то то. Сломио ми је срце. Морам да признам да сам још дуго била повређена и депресивна - испричала је она. 

Како да распалите страсти у спаваћој соби сазнајте ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА