Најновије

ИЗ МАГЛЕ СЕ ПОЈАВИЛО ОГРОМНО ТРОГЛАВО ЧУДОВИШТЕ: Ево како су Руси насамарили Финце и заплашили их! (ФОТО)

Финска обалска стража морала је да пошаље патролни брод да извиди чудно "морско троглаво чудовиште" које су уочили надомак границе те земље, у Финском заливу. Или се макар њима учинило да се ради о чудовишту.

Руска јахта (Фото: Јутјуб)

У магловитим водама су уочили нешто чудно, па су хтели да провере о чему је реч.

Испоставило се да се ради о руској јахти необичног облика. Брод на прамцу има 3 велике змајеве главе што је прилично збунило обалску стражу јер због слабе видљивости нису знали са чим имају посла.

"Ништа слично нисам видео. Стандардна је процедура да пошаљемо патролне бродове уколико не можемо да идентификујемо пловила која пролазе близу наше границе. Све је испало крајње смешно", рекао је Јармо Хакинен, директор Обалске страже.

Јахта је дизајнирана тако да подсећа на викиншке бродове, али се змајеви или змије са три главе помињу и у руским бајкама. Претпоставља се да је брод конструисан тако да подсећа на нека давна времена.

Није било других информација о овој чудној јахти сем да је произведена пре 3 године, а чини се да се запутила на фестивал у Норвешкој јер је посада била одевена у посебне "традиционалне костиме".

Какав је Путинов коначан став о Косову прочитајте ОВДЕ.

Извор: РТ/ Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА