Најновије

САДА ЈЕ СВЕ КРИСТАЛНО ЈАСНО! Ово је Путинов коначан став о Косову! Шиптари понижени, Амери се хватају за главу!

Русија је поново подржала и Устав Србије у ком јасно стоји да су Косово и Метохија саставни део Србије, те да наша земља има две аутономне покрајине.

Илустрација (Фото: Правда)

Заменик амбасадора Русије при УН Дмитри Полански оптужио је јуче косовску амбасадорку Влору Читаку да лаже и инсинуира како би оправдала полицијску акцију на северу КиМ 28. маја. 

Међутим, посебно је занимљиво што је представник Русије истакао да се та земља залаже за комрпомисно решење засновано на Резолуцији 1244, те истакао да је деструктивно уводити рокове за коначно решење.

Утисци су да је Полански бранио Србију као да је у питању његова држава, те је истом жустрином бранио руског држављанина Михаила Красношченка и Србе на Косову и Метохији.

Он је оценио да акције тзв. косовске полиције нису имале за циљ борбу против корупције и криминала, већ да је Приштина желела да покаже да може да преузме север, будући да то није успела неколико дана раније, на изборима на којима је победила Српска листа.

Навео је да је Приштина почела кампању против УН и Русије чији је циљ да се дискредитује УНМИК како би отишао са КиМ, али и да се одбрани такозвана држава Косово.

Русија је поново подржала и Устав Србије у ком јасно стоји да су Косово и Метохија саставни део Србије, те да наша земља има две аутономне покрајине.

Полански је поставио питање и о "тајновитим активностима" које се, како је навео, одвијају унутар америчке базе Бондстил.

Очигледно је да ће се сада решење тзв. "косовског питања" морати тражити у оквирима у којима нема прекрајања граница Република Србије.

САД се спремају да изврше хакерски напад на Ердогана. Руски стручњаци указују на подмукли амерички удар. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА