Најновије

ПОВРАТАК НА МЕСТО ЗЛОЧИНА ПОСЛЕ 20 ГОДИНА! Србомрсци се вратили на Косово, Шиптари их дочекали са одушевљењем (ФОТО/ ВИДЕО)

Терориста и Шиптар Хашим Тачи у последња два дана наградио је "Орденом слободе" највеће србомрсце и заговорнике бомбардовања СР Југославије 1999. године, Медлин Олбрајт, Била Клинтона и Веслија Кларка.

Приштина данас (Фото: Јутјуб)

Тачи се данас састао са бившом државном секретарком САД Меделин Олбрајт и одао јој признање наградом "Ред слободе", приликом чега је рекао да ће Косово увек бити уз САД.

- Ова годишњица је нада и директно је повезана са вашим личним доприносом. Дали сте нам достојанство и идентитет да живимо у миру - рекао је Тачи, преноси РТКливе.

Бивша америчка државна секретарка Медлин Олбрајт изјавила је да јој је част што је примила ову награду.

- Сједињене Државе су учиниле праву ствар када су пружиле помоћ људима на Косову. Косово је независна држава - рекла је она.

Председник привремених приштинских институција наградио је орденом и Веслија Кларка, а дан раније, одликовао је и  некадашњег председника САД, Била Клинтона.

Иначе, данас се у Приштини обележава 20 година од уласка НАТО снага на косовску територију, а долазак некадашњег председника САД и осталих званичника тадашње америчке администрације потврђују да се "злочинци враћају на место злочина".

- То што имају неки бал вампира у Приштини... ако мене питате, то је бал вампира и по мени злочинци се враћају на место злочина, и Весли Кларк и Бил Клинтон - рекао је раније директор канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

Шиптари припремају напад на "Трепчу"! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА