Најновије

ВЕЛИЧИНА ЈЕ (НЕ) ВАЖНА? Ево шта кажу сексуални терапеути!

Просечан пенис у ерекцији је око 14 центиметара, за део мушкараца (0,6 посто светске популације) њихова "величина" износи 7.5 центиметара.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Мушкарци који су погођени овим стањем, поделили су своје недоумице на интернету, рекавши како имају осећај да њихове партнерке не осећају ништа код пенетрације.

Међутим, сексуални терапеути инсистирају на томе да не виде разлог зашто постоји толико стигме око мањих пениса, будући да неки од најподражавајућих делова секса не укључују пенетрацију.

- Може вам помоћи да се усресредите на друге врсте стимулација, попут стимулације клиториса - изјавио је др. Стивен Снајдер, сексуални терапеут. Доктор Снајдер, аутор књиге која се ускоро издаје "Love Worth Making" саветовао је мушкарце са микропенисима у прошлости.

Он указује на чињеницу да већина жена не постиже оргазам само кроз пенетрацију и као таква, она не би требала да буде примарно питање за хетеросексуалне мушкарце са малим пенисима.

- Неке жене воле тај осећај да су у потпуности испуњене, али не све. За многе жене, друге врсте стимулације су далеко важније - објаснио је.

- Размислите на овај начин: лезбејке имају савршено добар секс без пениса.

Истраживање објављено од стране Универзитета School of Public Health-Bloomington открило је да чак 75 посто жена треба стимулацију клиториса како би постигле оргазам. Само 18 посто њих могло је доћи до врхунца само пенетрацијом.

Према речима Снајдера, мушкарци који знају да пенетрација није њихово ‘оружје’, постају бољи у другим врстама стимулација, што може бити далеко боље за њихову партнерку.

Зашто је добро да имате секс што чешће прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА