Најновије

ПОБЕДА НА ПОМОЛУ: Још десет земаља повлачи признање Косова! А ово је посебна стратегија којом можемо да сломимо лажну државу!

"Очекујем да у наредних годину дана десетак земаља повуче признање, можда и више. Ја више и не морам да утичем на те земље, оне саме хоће да повуку признање. Треба са њима, са тим земљама радити. Да видимо шта ми њима можемо да помогнемо. На пример, пет или десет студената из Гане, Суринама који овде добију стипендије да студирају, па то је као кад неко некоме да милион долара. Тито није био луд кад су се страни студенти школовали код нас, јер сви они су касније били наши најбољи амбасадори" - рекао је Дачић.

Билборд на Косову (Фото: јутјуб)

Велики број земаља је повукао признање. Свако то повлачење је болело терористе у скупим оделима из Приштине. Истицали су како су то мале земље, али свака та земља има право гласа у УН исто као и Америка или Русија.

Подсећамо, признање је повукло 12 земаља: Унија Комора, Сао Томе и Принсипе, Гвинеја Бисао, Бурунди, Либерија, Лесото, Гренада, Мадагаскар, Комонвелт Доминика, Папуа Нова Гвинеја, Соломонска Острва и Палау.

Беџет Пацоли је пре него што је постао такозвани “косовски шеф дипломатије” дословно куповао признања новцем. То му није било тешко будући да је имао новца, а да то није било компликовано извести у неуређеним државицама Азије и посебно Африке. Након промена власти у појединим земљама, долази и до повлачења признања, будући да су дилови постизани са појединцима из власти који су касније смењени. Сада би било врло компликовано, вероватно неизводљиво да поново неки од представника Приштине иде и "лобира" на такав начин.

О плану Америке да Русију “уроне у таму” сазнајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА