Најновије

РУСКА АМБАСАДА У ХРВАТСКОЈ ПОРУЧИЛА АМЕРИМА: Ево зашто је Иран увек крив за све! (ФОТО)

Амбасада Русије у Хрватској је на Фејсбуку објавила ироничну поруку упућену Американцима који на Иран сваљују кривицу за нападе на танкере у Оманском заливу.

Америка и Русија (Фото: pixabay. com)

Након што је јуче амерички државни секретар Мајк Помпео рекао да Сједињене Америчке Државе, на основу обавјештајних информација, врсте оружја и потребне стручности, верују како је Иран одговоран за нападе на танкере у Оманском заливу, а потом то учинио и амерички председник Доналд Трамп, данас је амбасада Русије у Хрватској на свом Фејсбуку објавило интересантан меме уз коментар којим иронично подбадају Американце.

“Иран је увек мрзео САД! Гледајте како је само поставио своју земљу близу америчких база!”, иронично су написали из руске амбасадеие приложили слику карте Ирана око којег су набацане америчке заставице које обележавају америчке војне базе.

Одговорност за напад који се догодио у четвртак близу Хормушког теснаца нико није преузео а Иран одлучно одбацује било какву одговорност. Упитан што планира предузети против Ирана и да се такви инциденти не би поновили, Трамп је за телевизију Фоx рекао “Видећемо”.

Прочитајте ОВДЕ каква су то шаргарепа и штап припрељени за Северну Македонију и Албанију.

Извор: net. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА