Најновије

ВЕДРАНА РУДАН ПОКИДАЛА У НОВОЈ КОЛУМНИ: Нама Хрватима мало треба. Србе нам дајте! Врбе нам дајте!

Драги ваши! Ових вас је дана на једном од мојих отока, као да је битно којем, на једном од хрватских отока, опет пребило. Моји, патетични моји, наглашавају да сте ви пребијени били "наши Срби", "Срби из Хрватске" као да "наши Срби" нису Срби?

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

Пише: Ведрана Рудан

Срби су Срби и точка! Не тачка! Градоначелница отока тисућу је пута поновила, са жаљењем, ужасом и чуђењем, да смо ми разбили Српкињу тешку "само педесет килограма" живе ваге. Као да је нама битна тежина Срба или Српкиње?! Или јеси Србин или Српкиња који радиш сезонски у Лијепој Нашој или ниси.

Ако јеси, какве везе има колико кила имаш, јебем ти матер српску, јел'те!

Драги ваши! Умјесто што се чудите, а чудите се к'о пура дреку, пура је, чини ми се, ћурка, преводим да схватите, елем, умјесто да се чудите кад добијете по пички, научите нешто о Лијепој Нашој!

Хрватска је земља стараца и криминалаца. Оно мало младих и паметних што је остало ту је јер није  још продало очевину, а чекају и крај школске године. Ми старци немамо камо, а и никад нам боље није било. Дечко у седамдесет и петој може бирати у којем ће маркету сјести за касу и зарадити сто еура у само мјесец дана. Па ви видите, Срби и Српкиње!

Наши политичари и попови и остали бизнисмени вријеме крате крадући. Народ га крати млатећи. Србе, драги ваши, Србе! Нећемо, ваљда, млатити псе? Псе волимо, пси су животиње, а животиње се не смије злостављати. Кад у Хрватској удавиш пса, медији су на ногама, не гине ти робија. Кад у Хрватској удавиш..., бит ће и тога, ништа ти се неће догодити. Не смије се судити никоме тко се забавља у складу са политиком земље у којој живи. Како то не кужите, бивша браћо? Јесте ли глупи к'о курац или сте глупи к'о Срби?

Треба вам цртати? Од рата с вама прошло је сто година, а нама ране крваре к'о да се све јучер догодило. Такви смо вам ми Хрвати. Јебеш слободу, јебеш правду, јебеш крух, јебеш школство, јебеш судство, јебеш здравство. Нама Хрватима мало треба. Србе нам дајте! Врбе нам дајте!

Зато, ако вам је глава на рамену мила, Срби, били „наши" или ваши, одјебите из Лијепе Наше! Она је наша! Послушајте добронамјерни савјет Хрватице милости пуне.

И за крај. Јесте ли икад чули или прочитали да су 1943. у Америци организирани одласци Жидова на рад у Њемачку? Ја ћу вам рећи. Нису.

За који онда курац ви данас тражите посао у Хрватској?

Како су Американци наметнули меку окупацију Србијис сазнајте ОВДЕ.

Извор: Rudan.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА