Најновије

ВЕДРАНА РУДАН У СВОЈОЈ КОЛУМНИ: "Нећемо ваљда млатити псе? Србе нам дајте!"

"Ових вас је дана на једном од мојих острва, као да је битно којем, на једном од хрватских острва, опет пребило. Моји, патетични моји, наглашавају да сте ви пребијени били "наши Срби", "Срби из Хрватске" као да "наши Срби" нису Срби?"

Ведрана Рудан (Фото: јутјуб)

“Драги ваши! Уместо што се чудите, а чудите се к'о пура дреку, пура је, чини ми се, ћурка, преводим да схватите, елем, уместо да се чудите кад добијете по пи*ки, научите нешто о “Лепој Нашој”!

Хрватска је земља стараца и криминалаца. Оно мало младих и паметних што је остало ту је јер није још продало очевину, а чекају и крај школске године. Ми старци немамо камо, а и никад нам боље није било. Дечко у седамдесет и петој може бирати у којем ће маркету сести за касу и зарадити сто еура у само месец дана. Па ви видите, Срби и Српкиње!

Наши политичари и попови и остали бизнисмени време крате крадући. Народ га крати млатећи. Србе, драги ваши, Србе! Нећемо, ваљда, млатити псе? Псе волимо, пси су животиње, а животиње се не сме злостављати. Кад у Хрватској удавиш пса, медији су на ногама, не гине ти робија. Кад у Хрватској удавиш..., биће и тога, ништа ти се неће догодити. Не сме се судити никоме ко се забавља у складу са политиком земље у којој живи. Како то не разумете, бивша браћо? Јесте ли глупи као ку*ац или сте глупи као Срби?

Треба вам цртати? Од рата с вама прошло је сто година, а нама ране крваре као да се све јуче догодило. Такви смо вам ми Хрвати. Је*еш слободу, је*еш правду, је*еш хлеб, је*еш школство, је*еш судство, је*еш здравство. Нама Хрватима мало треба. Србе нам дајте! Врбе нам дајте!

Зато, ако вам је глава на рамену мила, Срби, били “наши” или “ваши”, одјебите из “Лепе Наше”! Она је наша! Послушајте добронамерни савет Хрватице милости пуне.

И за крај. Јесте ли икад чули или прочитали да су 1943. у Америци организовани одласци Јевреја на рад у Немачку? Ја ћу вам рећи. Нису. За који онда ку*ац ви данас тражите посао у Хрватској?"

Нова откића у вези убиства Оливера Ивановића, сазнајте ОВДЕ.

Извор: rudan. info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА