Најновије

РИМ У СУЗАМА: Американци после 30 година отерали Тотија из Роме!

Легендарни капитен Роме Франческо Тоти објавио је да се повлачи са места техничког директора римског клуба.

Toти је на конференцији за медије објаснио зашто је морао да напусти клуб (Фото: Јутјуб)

Тоти, чији је надимак “Принц Рима”, био је члан Роме од 1989. Он се пензионисао пре две године када је добио функцију у клубу. Међутим, Тоти је отишао, јер са Американцима, власницима "вучице" и председником Џејмсом Палотом није могао да нађе заједнички језик.

"Сви знају да су ме они натерали да завршим каријеру. Имао сам затим уговор на шест година као директор, али су ме искључили из доношења свих важних одлука. Палота ме за две године није назвао. Да ли би сви осетили да су непожељни? Еј, две године... За те две године био сам на десетак састанака, увек сам добијао позиве у последњи час, као да су желели да ме држе подаље од свега. Могао сам да причам из Рима, из Тригорије, шта год хоћу, али се одлучивало у Лондону. Прича о томе шта је погрешно, шта је могло боље, била је губљење времена", казао је Тоти.

Пре Тотија, клуб је напустио Данијеле де Роси, јер му Рома није понудила продужетак уговора. Де Роси је наследио Тотија на месту капитена Роме.

"Од када су Американци дошли, урадили су све да макну Римљане из Роме. То су желели, а то су и успели. Да сам председник Роме и да имам две иконе као што су Тоти и Де Роси дао бих им све да раде. Они имају етику, они знају шта значи бити Римљанин и Романиста", огорчен је Тоти.

Легендарног капитена Роме су потом савладале емоције.

"Никада нећу да повредим Рому. Ово је много гори осећај него када сам завршавао играчку каријеру. Одлазак из Роме је за мене као смрт. Боље би било да сам умро", закључио је Тоти.

Прочитајте ОВДЕ како је Пакистан ушао у нуклеарни клуб.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА