Најновије

ОВО НИЈЕ ВЕНЕЦИЈА, ВЕЋ ВЕСИЋЕВ ДИЗНИЛЕНД: Аутомобили пливају престоницом, град доживео апокалипсу, а од заменика ни трага ни гласа! (ВИДЕО)

Невреме које се данас сручило на Београд показало је да је српска престоница на ивици хаоса, и да има много пречих послова који треба да се обаве пре изградње гондоле на Калемегдану, метроа и сличних пројеката градске власти, док су грађани све љући и огорченији, што се може видети на друштвеним мрежама.

Потопљени Београд (Фото: Јутјуб)

Док је град у потпуном колапсу, аутомобили пливају улицама као у Венецији, од заменика градоначелника Горана Весића нема ни трага ни гласа.

Данашњи дан ће грађани заиста дуго памтити, јер се одавно није десило да је вода поплавила толики број градских улица.

Судећи по томе шта се данас дешавало у граду, чини се да би било много боље да се градска власт, уместо реализације свакојаких "пројеката", најпре посвети чишћењу кишне канализација, која очигледно није у стању да прихвати већу количину воде. 

Реално, данашњи пљусак јесте био јак, али је недопустиво да се за само 15 минута од Београда направи блатњава Венеција, а да ниво воде у појединим улицама толико порасте, да аутомобили почињу да плутају. 

На снимку се види како је данашња киша направила реку у Поенкаревој улици, а овако је било и у многим другим улицама Београда.

Обзиром да градска власт непрестано најављује нове и нове планове, који немају баш много везе са свакодневним животом грађана, можда је време да Београђани уместо аутомобила почну да купују и набављају чамце.

Док Београд плива у води, заменик градоначелника још добро плива на функцији.

За мокре и уништене улице, аутомобиле и ципеле, Београђани ће морати сами да се снађу.

Прочитајте ОВДЕ каква је то велика тајна Другог светског рата а тиче се Срба.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА