Најновије

ФИЛИПИНСКИ ПРЕДСЕДНИК: Био сам геј, али сам се излечио

Филипински председник Родриго Дутерте неочекивано је током посете Јапану признао да је био геј пре него што је упознао своју бившу супругу, али је онда „поново постао човек“.

Од када је дошао на власт Дутерте је постао познат по, најблаже речено, чудним, а често и увредљивим изјавама, а међу њима се свакако издвајају и оне везане за ЛГБТ популацију.

Дутерте себе у јавности представља и као стручњака за питања ко јесте, а ко није геј, па је тако почетком године оптужио све католичке свештенике да су хомосексуалци, пре неколико дана је то исто рекао за једног од својих политичких противника, а сада је и сам „изашао из плакара“.

Локални медији преносе да је филипински председник пред новинарима рекао да су му сви „из тог света“ (хомосексуалаца) рекли да могу да закључе да је његов највећи критичар сенатор Антонио Триљанес геј.

„Питао сам: 'Да ли сте сигурни?' Рекли су ми да свака геј особа када види Триљанеса како се креће, зна да је хомосексуалац. Изгледа да смо он и ја слични, само што сам се ја излечио“, истакао је Дутерте, преноси РТ.

Онда је рекао да је одлуку да „поново постане човек“ направио када је упознао своју бившу супругу.

Прочитајте ОВДЕ шта ће бити потребно за улазак у САД.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА