Најновије

ОГЛАСИО СЕ И БОГОЉУБ КАРИЋ: Ја сам патриота, нисам издајник Србије!

Председник Покрета снага Србије, бизнисмен Богољуб Карић оценио је као "малициозан и инструисан" текст о постављању испред његовог трговинско-рекреативног комплекса Дана мол у Минску заставе самопрокламоване државе Косово.

Карић испред тржног центра у Минску (Фото: Фејсбук)

У саопштењу за јавност, Карић најпре указује да се у тексту нигде не наводи да се у Минску одржавају 2. Европске игре, у организацији Европског олимпијског комитета, на којима су међу 4.000 учесника и спортисти из Србије, али из тзв. државе Косово која је већ годинама пуноправна чланица Међународног олимпијског комитета.

Он је подсетио да је Олимпијски комитет Србије прихватио да учествује на Европским играма у Минску на којима учествују и спортисти такозване државе Косово и навео да су организатори истакли заставе свих учесница на местима за која они сматрају да су најрепрезентативнија и најбоља за промоцију великог европског спортског такмичења.

Поводом неких написа у медијима да је "поставио" заставу тзв. Косова испред свог центра у Минску, оценио је да је "реч о малициозним и инструисаним информацијама потеклим од одређених интересних група и центара моћи".

"Јасан циљ овог медијског спиновања јесте да се оптуже патриоте за издају коју заправо чине спонзори тих медија и центри моћи. О мени је написано више од 87.000 сличних текстова за време Војислава др Коштунице када су отели целу имовину компаније коју је породица Карић стварала 40 година у Југославији и у бившем СССР", навео је Карић поводом писања појединих медија.

Он је рекао да је "циљ тада био да се заштите криминалне групе и економски терористи који су довели Србију до просјачког штапа" и оценио да је "изгледа дошло време да поново треба све патриоте прогласити издајницима, а истинским издајницима дати статус патриота".

"Ја дубоко и искрено верујем у српски народ и знам да он и те како добро и непогрешиво зна ко су праве патриоте и да никад неће насести на подметачине да су Богољуб Карић и породица Карић издајници Србије", истакао је Богољуб Карић.

Прочитајте ОВДЕ како је Карић признао Косово.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА