Најновије

ФЕТИШИ КОЈИ ПОДИЖУ ТЕМПЕРАТУРУ! Ово можете да пробате у спаваћој соби, ако сте запали у рутину!

Фетиши су често табу тема и многи мисле да су они резервисани за оне који су мало слободнији у својим сексуалним фантазијама. Ипак, знајте да постоје фетиши који су лако применљиви, обогатиће ваш сексуални живот, а нећете морати себе да терате да радите нешто што вам не прија и да превише изазите из своје зоне комфора.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Везивање

Многи су вероватно и пробали блажу верзију "завежи ме- одвежи ме секса". Овакве интимне игре могу да распрше страст јер се један од партнера потпуно предаје другом, а осећај "беспомоћности" и потпуног препуштања може да буде изврстан афродизијак. Код везивања постоје два основна типа: лагано и чврсто. Уколико желите да испробате ову врсту интимности договорите се са партнером шта ћете користити за везивање и имајте на уму да једно преузима контролу и зато не заборавите да поставите јасна правила.

Улоге

Играње улога је одличан примјер фетиш секса у којем можете да испробате разне фантазије. У оваквој врсти секса можете испробати готово све што вам падне на памет - секс са странцем, секс у којем глумите превару, секс са стриптизетом. Можда ће вам на почетку бити непријатно или смешно, али уз мало добре атмосфере, пригушеног светла и "глумачко страственог" жара, могли бисте да одиграте одличну секси улогу.

Костими

Облачење не мора бити резервисано само за преоблачење у собарице, секретарице или секси медицинске сестре. Узбуђење облачења је и у испробавању разних материјала, различитог доњег веша и потрага за нечим узбудљивијим од само савршеног грудњака, као што су халтери, корсети и танге од необичних материјала. Имајте на уму да колико год чипка и свила била фина, фетиши се обично повезују уз кожне материјале, сјај и најчешће лакиране пластике. Избор је на вама.

О чему мушкарци маштају у сексу, а не смеју да траже од својих партнерки прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА