Најновије

ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО КОЈЕ ПРЕДВИЂА ПАКАО ЦЕЛОЈ АМЕРИЦИ: Нострадамус је већ упозорио на ову катастрофу!

Француски астролог Нострадамус, најпознатији светски пророк, споменуо је у својим списима из 1555. године „вулканску ватру“ и земљотрес у „Новом граду“, која ће се осетити широм света, тврди британски таблоид „Дејли експрес“. Неки у томе виде најаву катастрофе у САД.

Ерупција вулкана (Фото: јутјуб)

Теоретичари завере тумаче то као упозорење о предстојећој разорној ерупцији и земљотресу у Северној Америци, тврди британски лист.

Новине указују на француске средњовековне астролошке стихове, преносећи причу о „земљотресу који ће се посебно односити на западни део Новог града“ са таквом снагом „која ће се осетити у земљама широм света“ и „вулканском ватром из средине земље која ће потрести Нови град“.

Лист наводи да „Нови град“ представља континент који је Колумбо открио мало пре него што је Нострадамус написао своје мрачно пророчанство.

Британски таблоид објашњава да глобалне тензије и природне катастрофе могу бити знакови катастрофе коју је Нострадамус предвидео пре 500 година.

Према тумачењу које наводи „Дејли експрес“, то се такође може односити на Јелоустоун. Ако вулкан проради, емисије сумпор-диоксида могле би да убију 87.000 људи и учине већину делова САД ненастањивим. Осим тога, то би могло да доведе до драстичних климатских промена широм света, наводи се у чланку.

Међутим, лист додаје да су изгледи за ерупцију минимални, према подацима Геолошког завода Сједињених Држава. Они наводе да је чак већа шанса да астероид погоди Земљу и уништи цивилизацију.

Какве нас катастрофалне климатске промене очекују, сазнајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА