Најновије

МИЛОВА НАРКОМАНКА УСКОРО ПРЕД СУДОМ: Тужилаштво у Подгорици формирало предмет против Мирне Никчевић јер је Србе назвала говедима!!

Више државно тужилаштво у Подгорици формирало је предмет против суспендоване прве саветнице у Амбасади Црне Горе у Анкари Мирне Никчевић због увреда изнетих у посту на свом фесјбук профилу, речено је из те институције.

Мирна Никчевић (Фото: Фејсбук)

"Током истраге биће прикупљени сви подаци и обавештења ради оцене да ли се у радњама Никчевић стичу елементи било којег кривичног дела које се гони по службеној дужности", навели су из Вишег државног тужилаштва.

Подсећа се да је, због ставова и коментара на личном профилу на друштвеној мрежи Фејсбук, против Никчевић почетком седмице покренут дисциплински поступак, пошто је вређала вернике који су се на Тројчиндански дан окупили испред Саборног храма Христовог васкрсења у Подгорици.

Прва саветница у амбасади Црне Горе у Анкари Мирна Никчевић суспендована је до правоснажног окончања дисциплинског поступка.

Националистички цунами поклопио крхке односе Србије и Црне Горе! Може ли један папир да угаси буктињу? Прочитајте ОВДЕ све детаље.

Извор: РТЦГ/Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА