Најновије

БЕЗ БЛАМА! Станија се скинула гола пред укућанима! (ФОТО 18+)

Станија Добројевић показала је голо тело неколико недеља пре Доротее Јовановић. У том моменту у купатилу су се нашли и Бранислав Радонић Брендон, Александра Суботић и Маријана Зоњић, који су се спремали за спавање.

Станија (Фото: Инстаграм)

Добројевићева није марила ни за камере, али ни за присуство осталих укућана, па је показала своје тело. У први план до изражаја су дошле њене груди, а затим и задњица. Док је трајала ова ситуација, остали укућани томе нису давали велики значај.

Иначе, ово није први пут да се Станија скида гола пред камерама. Први пут се свукла у фебруару, када се после паузе вратила у ријалити.

Поред Станије, своје груди су показале још и Александра Суботић, Луна Ђогани, Љуба Пантовић, Јована Матора и многе друге учеснице ријалитија "Задруга".

Љуба: Станија је загорела проститутка!

Љуба Пантовић осула је најстрашнију паљбу по Станији Добројевић током састанка за црним столом.

- Она је љубоморна на Александру и мене. Она се много губи. Пре неки дан сам те гледала и видела колика си наказа без шминке. Очајница! Ти си наскакала на ку*ац Кристијану Голубовићу! Ти си једина жена за коју сам чула да је платила 25.000 евра за скакање по туђем ку*цу! Поздрав за Кристијанову жену! Простакуша си и налазиш фрајере по ријалитијима. Нико те не жели! Тебе убише године и комплекси! Немаш ништа у животу! Загорела! Ти си параван! Тебе највише боли што нико неће да те је*е да ти направи дете! Ти си проститутка! Ја сам мајка, за разлику од тебе - севала је Љуба својим бритким језиком.

Никад безобразнији разговор Луне и Марка док су мислили да их нико не чује прочитајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА