Најновије

Јабланички округ јачи за два одбора Српске Деснице!

Након Бојника, данас је и у Лебану одржана изборна скупштина Српске Деснице на којој је изабрано руководство. Скупштини је присуствовао Миша Вацић са сарадницима, а на његов предлог, 155 присутних чланова из Лебана једногласно је изабрало Драгана Миљковића Кемпеса за председника одбора. Новоизабрани председник је истакао да Лебане не спада у најразвијеније општине Србије, али да Српска Десница буди наду да ће се статус Лебана побољшати, и да само заједничким залагањем може да се ради на економском и привердном просперитету овог града, који је некада важио за један од центара текстилне индустрије

Српска Десница у Лебанима (Фото: Српска Десница)

“Додао бих само да сам као припадник ветеранске популације препознао у Српској Десници опцију која се од самог почетка свог деловања залагала за права бораца и ветерана.”, рекао је Миљковић који је био учесник рата на Косову и Метохији 1999.године, као припадник 549.
моторизоване бригаде.

Присутне је поздравио и проф др Мирољуб Петровић, који је истакао значај Српске Деснице као патриотске снаге која својим радом и залагањем показује да ће ускоро бити најјача опозициона снага, која ће изборити да буде пуноправни партнер у власти.

Петровић је рекао да је и сам био учесник рата у Херцеговини, и да је пре свега као човек који воли своју земљу, а онда као и ветеран, одлучио да подржи Мишу Вацића и Српску Десницу, због неисцрпне снаге и воље да побољша права ветеранске популације.

Александар Здравковић, генерални секратар Српске Деснице се осврнуо на важност формирања одбора, анализирајући до сад формиране одборе, и давајући јасне смернице за што ефикасније функционисање одбора у Лебану.

Дејан Марјановић, је поновио значај учешћа ветеранске популације у Српској Десници, као и управо они чине окосницу одбора, спремни да пренесу своје јуначко искуство.

„Ми смо борци, и као такви спремни смо да се заједно са Мишом Вацићем и другим чланови Српске Деснице боримо за боље сутра у нашој Србији. Сачували смо је од непријатеља, од агресора и сад је време да за своје породице, да за нашу децу поставимо темеље сигурне будућности.“, рекао је Марјановић.

Председник Миша Вацић, није крио своје одушевљење са бројем присутних грађана Лебана, посебно истичући да велику већину новоформираног одбора чине ратни војни ветерани.

„Ви ми дајете снагу,  јер је управо Српска десница препозната од стране борачких и ветеранских удружења као политичка опција која сабира патриотско - национални блок.  Искрени патриотизам који промовише Српска Десница у намери одбране српских националних интереса сваким даном привлачи све више родољубиво опредељених грађана и националних покрета који су спремни да се боре за своју државу.”, рекао је председник Српске Деснице.

Пре почетка скупштине, Вацић је са сарадницима обишао Лебане, и у разговору са грађанима, поред тога што им је представљен Програм Српске Деснице, идентификовани су и проблеми са којима се становници овог места сусрећу, те је обећано да ће одбор у најкарћем року организовати састанак и да ће канцеларија Српске Деснице увек бити на услузи.

Због овог питања мења се све што знамо о убиству Ђинђића, о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА