Најновије

МИЛОЈЕВИЋ ЗАБРИНУО ЗВЕЗДАШЕ ПОСЛЕ РЕМИЈА: Имамо проблем!

Фудбалери Црвене звезде ремизирали су на припремама у Аустрији против кипарског Аполона (1:1), а тренер шампиона Србије Владан Милојевић сматра да је утакмица била добра, иако су времена (не)прилике стварале проблеме.

Владан Милојевић (Фото: Јутјуб)

- Била ја ово добра утакмица. Мало су временски услови у овом периоду године у Аустрији тешки, сметали су и нема и Аполону. Ово је још једна провера са одличним противником. Генерално сам задовољан стварима које смо радили и које ћемо имплементирати у игру. Било је и доста ствари које треба исправити. Могу да будем задовољан како су моји играчи истрчали. И овог пута желели смо да појединим фудбалерима дамо већу минутажу како бисмо имали четири дана да одморимо и припремимо наредну утакмицу. Предстоје нам још две провере до краја припрема, поделићемо их тако да сви играчи играју по 90 минута - рекао је Милојевић.

Груба игра обележила је утакмицу.

- Аполона је јако добра екипа, могли сте то да видите и данас. Имају доста странаца. У жару борбе се десе и грубљи стартови, али све је у реду са мојим играчима. Видели сте неке ситуације које би код нас у првенству биле окарактерисане као фајлови, овде нису, али то сада није ни битно.

Оба гола на овој утакмици виђена су после прекида.

- Имамо проблем са офанзивних прекидима. Данас је конкретно био случај тај да смо на полувремену променили лопте и да су оне у наставку игре биле много лакше. Још увек су тешке ноге и можда није концентрација у сваком моменту на врхунском нивоу, али то је сегмент игре на којем доста радимо. Имали смо доста прилика да угрозило противнички гол. Исти је случај и са дефанзивну прекидима, много лако правимо фаулове, посебно у одређеним зонама. Гол Аполона је аутогол, а мислим да је и наш. Прекид се ради када су играчи уморнији, јер за то је потребна јако добра концентрација - поручио је Милојевић.

Погледајте ОВДЕ како ће изгледати нови стадион Звезде - биће као свемирски брод!

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА