Најновије

СРПСКА ДЕСНИЦА ЋЕ БИТИ УЗ СВОЈ НАРОД: Време лажних националиста је истекло, а свако се на Видовдан јасно види и препознаје

Уочи нашег највећег националног и историјског празника Видовдана, ситуација на Косову и Метохији постаје све тежа за српски народ.

Миша Вацић је увек уз српски народ (Фото: Јутјуб)

Упркос вишегодишњем најстрашнијем терору албанских сепаратиста који су под заштитом својих западних газда, Срби још увек опстају на својим вековним огњиштима. Српска десница подсећа на значај Косовског завета у изградњи нашег националног идентитета, обнови савремене српске државе и духу заједништва који нас је увек победоносно водио кроз важне историјске прекретнице равно 630 година уназад. Посматрајући поступке тзв. косовских институција у Приштини које су увеле невиђене таксе на увоз робе из централне Србије ради егзистенцијалног угрожавања српске популације и политичких притисака на званични Београд, јасно је да оне нису ништа друго него параван за систематско терористичко и антисрпско деловање у последњих 20 година.

Недавни упади албанске параполиције на север Косова и Метохије, хапшења и застрашивања српских званичника па и убиства виђених локалних Срба уз монструозну економску блокаду за потребе цивилног становништва показују нам да албанска страна није никада желела праведно решење косметског питања нити је икада искрено улазила у преговоре са Србима. Према информацијама наших чланова из више општина које се граниче са јужном покрајином али и са самог Космета, ситуација је алармантна јер наш народ већ од сутра може да се нађе на ивици хуманитарне катастрофе. Српска десница са поносом истиче да се у свом програму залаже за снажну, национално одговорну државу која је прожета Косовским заветом и неће немо посматрати најновије злочиначко поигравање албанских неонациста са судбином преко стотину хиљада Срба на Космету.

Позивамо све политичке партије и целокупну српску јавност да на Видовдан покажемо себи и другима да смо достојни наших славних предака са Газиместана, Цера и Кошара. Као политичка организација оштро ћемо се супротставити албанским сецесионистима у њиховом покушају да територију српског Косова и Метохије потпуно етнички очисте од наших сународника. Апелујемо на надлежне државне институције да поступе по Уставу и законима Србије и не дозволе тихи злочин албанских терориста који би да глађу и несташицама угрозе сигурност нашег напаћеног народа на КиМ. Српска десница је уверена да Србија није сама на свету и да ће моћна братска Русија стати у одбрану Срба и међународног права у срцу модерне Европе. Видовдан је српска мера моралне вредности сваког појединца али и нације у целини.

Подвиг Милоша Обилића треба свима да нам буде на памети у тренуцима када се над једним делом нашег народа спроводи тежак злочин колективног кажњавања. Ми не смемо остати пасивни и немоћно посматрати како се варварским методама у 21. веку уништава нација која је спречила турске хорде у 14. веку да продиру даље ка Европи. Морамо учинити све да олакшамо тежак положај Срба на Косову и Метохији, морамо ставити до знања дволичној Европи да је наш народ поново спреман да стане пред Мурата и баци га у блато пораза.

Српска десница води активну политичку борбу како би свој програм националног препорода спровела у дело. Наши одбори, чланство и симпатизери на југу централне Србије спремни су у сваком моменту да се ангажују у акцијама доставе неопходне хуманутарне помоћи нашој браћи на узурпираној светој земљи. Уколико непријатељи Србије буду спречавали испоруке важних животних намирница за незаштићено српско цивилно становништво нека буду сигурни да ћемо пронаћи начин да их надмудримо и очувамо наше људе. За српске родољубе границе албанске лажне државе не постоје јер Косово и Метохија су неотуђиви део Србије запечаћен на Видовдан 1389. године блиставом српском победом.

Ако буде потребно, хиљаде шумских и планинских стаза отвориће се за пролаз свега што је неопходно за биолошки опстанак тренутно најугроженије европске популације – косметских Срба смештених у „демократска“ гета. Српска десница и овај Видовдан дочекује са вером у коначну победу правде на Косову и Метохији, а у драматичним околностима по српски народ сви морамо бити сложни у његовој одбрани, како држава тако и народ и политички покрети.

Сматрам да сада места за изговоре нема јер нико други осим нас неће урадити ништа за Србију. Време лажних националиста је истекло а свако се на Видовдан јасно види и препознаје.

Као што смо се некада борили на барикадама за одбрану нашег националног и државног интегритета тако и убудуће – Српска десница биће уз свој народ!

Миша Вацић, председник Српске деснице

Прочитајте ОВДЕ како је протекао Видовдански протест у Београду.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА