Најновије

ВУЧИЋ ДАНАС У ПОСЕТИ ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ! Стиже у Сивац, Кулу, Оџаке

Вучић ће посету почети у Сивцу, где ће обићи Спортску халу, а након обиласка планиране су изјаве за медије.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Из Сивца председник ће у Кули обићи нови објекат специјалистичких служби Дома здравља Кула, а затим ће у Оџацима разговарати с грађанима.

После тога, Вучић ће у Каравукову обићи засаде трешања Земљорадничке задруге "Агродунав", где ће разговорати са земљорадницима.

Затим ће у Апатину обићи Предшколску установу "Пчелице", као и компанију Веро д.о.о, а одатле ће отићи у Буковац, где ће обићи салаш "Седам дудова" и разговарати с домаћинима који се баве сеоским туризмом.

Председник ће затим у насељу Светозар Милетић обићи предузеће "Агро Плус Гроуп".

На крају посета Западнобачком округу, председник Вучић, председница владе Ана Брнабић и председник војвођанске владе Игор Мировић обратиће се грађанима у Сомбору.

Председник је до сада у оквиру кампање "Будућност Србије" обишао 14 од укупно 29 управних округа плус Град Београд - Средњобанатски, Јужнобанатски, Јужнобачки и Сремски у Војводини, као и Мачвански, Подунавски, Браничевски, Борски, Зајечарски, Расински, Рашки, Нишавски, Јабланички и Пчињски у централној Србији, уз београдски митинг 19. априла, којим је окончан први део кампање.

Остало му је да обиђе још 10, и то три на територији Војводине - Севернобачки, Западнобачки, у којем данас борави, и Севернобанатски, као и седам у Централној Србији - Колубарски, Шумадијски, Поморавски, Моравички, Златиборски, Топлички и Пиротски.

Преосталих пет округа су на територији Косова и Метохије.

Ђукановићева провокација на Видовдан шокирала Србиу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА