Најновије

НИЈЕ СЕ ШТЕДЕЛА! Имала секс са 3.000 мушкараца, а удата скоро 50 година?! Ево зашто је свинг бака "повукла ручну"

Мари Калверт из Велике Британије има 67 година, а како признаје, спавала је са преко 3.000 људи.

Илустрација (Фото: принтскрин)

"Се*с је моја страст. То је најзабавнији и најугоднији начин провођења времена. Неке жене воле јогу, неке бадминтон, а ја волим телесне ужитке", каже Мари.

Удата је већ дуго. Супруг Бери и она упознали су се у раној младости, имали су 15-ак година, а венчали су се са 19. Никада, каже, није стављала секс на пиједестал већ је то одвојила од љубави. И он је сличног мишљења.

"Није природно имати једног се*суалног партнера 60 година. Живот је експериментирање и доживљавање, и то је оно што ми радимо. Бери иде с другим женама, ја с мушкарцима. Нисам љубоморна јер знам да ме воли. До 28. године сам била само с њим, имали смо фантастичан се*с. Једног дана он је дошао кући са свингерским часописом који је покупио од колеге. Нашалио се да би и ми то требало да пробамо, а ја сам му рекла да не буде луд. Више нисмо разговарали о томе", присетила се.

Међутим, рај часопис стално јој се мотао по глави.

Замишљала је колико је то забавно и узбудљиво. Одлучила је да би то ипак требало да пробају. Први пар су упознали управо преко тог часописа, били су то универзитетски професори у четрдесетим годинама живота.

"Био је то петак и сећам се како смо се возили у њихову кућу. Бери је зауставио аутомобил и питао ме: 'Јесмо ли сигурни?' Били смо тако нервозни, али и лудо узбуђени. Рекла сам му да ћемо покушати једном па видети. Све је прошло и више него добро", рекла је.

Чим су ушли у њихову кућу, она је, каже, одмах почела да заводи професора. Звао се Џон. Био је то софистициран, згодан мушкарац с којим је одмах осетила хемију која је расла како је време пролазило. Пољубили су се у дневној соби и тада је почела акција, с обе стране.

"Бери је отишао са његовом женом и погледао ме. Лицем му се развукао осмех. Знала сам да ће све бити у реду, али и да нам се тог тренутка живот скроз променио. Постали смо предани свингери. Проводили смо викенде састајући се са разним паровима. Постало је узбудљиво. На послу сам размишљала о томе, о ономе што сам радила вече пре и осетила бих дрхтај кроз кичму. Неки парови, попут Џона и његове супруге су нам постали добри пријатељи, чак и када смо престали са сексом. Друге смо пак видели само једном", испричала је па се присетила 14-орице "величанствених".

"Било је то на свингерској забави у Манчестеру. Сећам се само да сам била неконтролисано пожудна. Сутрадан сам осећала лагану бол, али на неки леп начин, као да сам била у теретани - рекла је, а поглед јој је накратко одлутао, као да се присећа тих тренутака.

"Одлучили смо да отворимо свингерски клуб 1997. године. Било је то доста посла, али желели смо да радимо нешто око чега смо страствени. Клуб дан данас добро ради. Током радног времена се никада не "похватамо", то је наш посао, а ми смо професионалци. Али, када се клуб затвори..."

Каже како нису сви добри љубавници, што је и за очекивати, било би чудно да је другачије. Присетила се да је у 40-им годинама живота из знатижеље покушала са 18-годишњаком. Трајало је јако кратко, брзо је обавио шта је планирао, док се она још није ни загрејала. Свесна је, каже опасности, али су опрезни.

"Пазимо на сигурност и никада нисам осетила да сам у опасности. Бери је обично у истој соби или недалеко. Прошле године сам имала само три љубавника јер сам оперисала колено, али и даље имам исти сексуални нагон, само што сам сада опуштенија", испричала је ова несташна бака двоје унука.

Жене највише воле када им партнер у сексу ради ово, а и мушкарце то узбуђује до лудила. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА