Најновије

АМЕРИЧКИ КОНГРЕСМЕН ПОСЛЕ САСТАНКА СА ШИПТАРИМА БРУТАЛНО ИЗВРЕЂАО СРБЕ: Они су ђубрад, злочинци и силоватељи!

"Састао сам се са бившом председницом Косова, она је једна прилично срдачна дама, разговарали смо о оној ђубради у Србији, о њиховим ратним злочинима, посебно силовањима. Они су грозан народ." Овим речима је Тим Бурчет, републиканац и члан Представничког дома Сједињених Америчких Држава описао Србе након састанка са бившом председницом Косова Атифетом Јахјагом.

Тим Бурчет (Фото: Твитер Видео)

Скандалозне увреде на рачун Србије Бурчет је поделио на друштвеној мрежи Твитер 30. априла, где је своје пратиоце путем видео записа обавестио о исходу састанка.

- Имао сам диван разговор са бившом председницом Косова, разговарали смо о ратним злочинима које су починили смећари Срби које нико не жели да приведе правди - написао је на овој друштвеној мрежи крајем априла након састанка Бурчет.

- Причали смо о страшним злочинима које су Срби учинили, посебно о гнусним силовањима и свим осталим ратним злочинима које су учинили тамо. Они су грозан народ, сви промишљамо како да их приведемо правди. По мени они немају ни мало храбрости, људи у Србији немају храбрости да реше ратне злочине, али се надам да ћемо их притиснути - истакао је он у видеу.

Који је разлог састанка ова два политичка субјекта ни данас након више од месец дана није познато.

Поред тога што на прилично поган начин описује Србе, Буржет пажњу светске јавности скреће на себе врло чудним идејама. Наиме, 1999. године нашао се у жижи јавности након што је пропагирао легализацију коришћења животиња убијених на путу у исхрани.

Он је своју прилично дискутабилну идеју правдао речима да је ово "здраворазумска ствар" и да не треба бацати храну. Он је чак отишао толико далеко да је једној породици у лошој материјалној ситуацији дао да користе месо јелена кога је усмртио својим возилом на путу. Због овога је био кажњен.

У своју биографију је уврстио и три финансијске афере, будући да је покушао да утаји порез и не пријави новац, али је сваки пут био ухваћен.

Бурчет је члан Републиканске странке, некада је био градоначелник.

Додик отворено критиковао БиХ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА