Најновије

ИСПОВЕСТ СПОНЗОРУШЕ:Анита (22) отишла са двојицом за Америку, путовање из снова претворило се у кошмар

Анита (22) студенткиња из немачке покрајине Северна Рајна-Вестфалија поносна је на то што је спонзоруша. Пријављена је и редовно прати кретања на онлајн порталу "Seeking Arrangement" (Хајде да се договоримо), преко кога мушкарци нуде новац и живот у луксузу у замену за услуге младих и сексуално привлачних жена.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Преко тог сајта спонзори нуде различите награде, али су и захтеви различити, па по њеној причи, неки ће дати новац и само за слику у доњем вешу. 

Једном приликом Атина је прихватила понуде двојице веома различитих мушкараца, а са сваким од њих је путовала по Америци. Одувек сам желела да истражим тај део света, али нисам могла да платим такво путовање. Ипак, то није једини разлог што сам кренула у то. Била сам напросто радознала - каже Анита, која је први пут отпутовала у Њу Орлеанс.

Тај мушкарац није био типичан спонзор. За почетак, имао је само 28 година, био је неожењен, а физички није био непривлачан, каже Анита.

- Није хтео секс, већ само пријатељски однос - рекла је она.

Међутим, на путовању по западној обали Америке схватила је да њен послодавац пати од социјалне фобије, због које су се заједнички подухвати претворили у кошмар: у тржном центру би га спопала нервоза, у ресторану се врпољио на столици, а сметао јој је и његов вечито успаничен поглед.

- Био је фин и нисам хтела да га осуђујем, али непрекидно сам била напета - признаје Анита, која је убрзо прекинула заједничко путовање.

Други мушкарац са којим је отишла за Америку био је ожењени четрдесетогодишњак, који је желео с*кс. Све детаље договорили су преко телефона, а касније се испоставило да имају много тога заједничког, па се путовање претворило у право уживање. 

- Не гризе ме савест - каже Анита.

- Приватно се никада не би упуштала у везу са ожењеним мушкарцем, али ово је нешто друго - сматра она.

- То није мој проблем, него његов - каже и додаје да јој је рекао да десет година није спавао са женом.

Крвна група одређује који мушкарци су најбољи у кревету, да ли сте међу њима прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА