Најновије

НЕЈМАР УДАРА ДЕВОЈКУ НОГОМ У ГЛАВУ! Објављен шокантан снимак Бразилца из хотелске собе! Шамари, врисак, насиље (ВИДЕО)

Нејмару се живот претворио у прави пакао! Након оптужбе за силовање од стране бразилске манекенке Нажили Тринидад, доживео је тешку повреду због које је у сузама напустио терен и због које ће пропустити Копа Америка у својој домовини.

Нејмар (Фото: Јутјуб)

Ипак, то је сада сасвим сигурно најмање што га брине, јер афера са манекенком, чије је експлицитне фотографије Нејмар објавио одмах након оптужбе за силовање.

Полиција у Бразилу овај случај води под вињетом "строго поверљиво", али медији сваког дана пронађу нешто ново, а сада је у медије доспео и снимак из хотелске собе, који Нејмару може да буде највећа опасност.

На њему се може видети како су он и Тринидад на кревету и како размењују тихо речи на португалском језику, а онда изненада између њих настаје сукоб.

Она га удара два пута, након чега потеже и неки предмет (вероватно чашу) и гађа га, а онда Нејмар узвраћа ногом у главу из лежећег положаја.

- Не, не, не, не ударај ме, не - рекао је Нејмар, након чега му је Тринидад узвратила.

- Не? Хоћеш да ме удариш, је ли тако? Хоћеш да ме удариш? - питала га је вичући Бразилка, након што је неколико секунди касније бацила предмет ка њему уз гласно узвикивање.

- Ударићу те, ти знаш зашто. Јер си ме јуче пребио! - вриштала је Бразилка, након чега је Нејмар кренуо у напад и ту се снимак прекида.

Звезда испред Ситија, ПСЖ, Барсе, Јувеа и Бајерна! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА