Најновије

ВЕЛИКА КЛАДУША КАО ДИВЉИ ЗАПАД: Мигранти са шипкама иду кроз град у потрази за супарницима (ВИДЕО)

"Ситуација у прихватном центру за мигранте "Мирал" у Великој Кладуши је и даље напета иако нема већих, односно, масовних инцидената" - рекао је портпарол МУП-а Унско-санског кантона Але Шиљдедић.

Мигранти (Фото: јутјуб)

"Тензија и даље има, а једноставно ситуација међу њима може ескалирати у сваком тренутку. Полиција је на терену, прати дешавања и у стању је приправности" – истиче Шиљдедић.

У Пољу у Великој Кладуши ситуација је забрињавајућа јер се мигранти из Пакистана понашају супротно свим правилима понашања, а пошто су одлучили да узму правду у своје руке након великог сукоба који се одвијао јуче.

"Мигранти из Пакистана одлучили су да узму правду у своје руке. Претражују село, туку Алжирце и Мароканце" – кажу мештани.

На снимцима се може видети група миграната који наоружани шипкама и другим предметима ходају путем, очито, у потрази за супарницима.

Према речима преплашених мештана полиција све посматра с паркинга код Мирала јер немају адекватан кадар да се озбиљно позабаве овим проблемом.

Сукоби међу мигрантима су свакодневница која је кулминирала у ноћи са уторка на среду када се сукобило више од 100 људи, после чега је неколико страних држављана ухапшено. Повређено је и неколико полицајаца.



Делегација Српске деснице на Бајрамској софи у Новом Саду, о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Klix. ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА