Најновије

ОБРАДОВИЋ: Борба за слободу медија је тренутно најважнија тема (ВИДЕО)

Председник Двери Бошко Обрадовић говорио је у Вршци на трибини „Борба за праведнији и здравији систем“ заједно са потпредседницом Демократске странке Драганом Ракић.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Обрадовић сматра да је формирање Савеза за Србију већ једна слика будућег праведнијег и здравијег политичког система у Србији, јер се  подељена опозиција ујединила и послала слику како треба да изгледа једна нормална политичка сцена- наводи се у саопштењу Двери.

„То значи да људи могу нормално да седе за једним столом и нормално разговарају између себе, без обзира што припадају другачијим политичким опцијама, да се не вређају и не етикетирају, већ комуницирају. И да се договарају око ствари које су од општег интереса“, сматра Обрадовић.

Он сматра да су протести ослободили људе страха, да коначно могу да изађу и да се супротставе овом бахатом и криминалном режиму и да су показали да Вучић није недодирљив, и да је режим почео да прави грешке управо из страха од протеста- кажу у Дверима.

Обрадовић је нагласио да је слобода медија најважнија тема у Србији, јер без слободе медија ниједна битна тема неће се чути у јавности.

„Иако многима делује да постоји важнијих тема, борба за слободу медија је изузетно важна. Многи кажу: 'Шта борба за слободу медија, а погледај цену малине, шта борба за слободу медије, шта борба за слободу медија, а они нам отели пензије, а криминал и корупција на сваком ћошку?' Е управо зато борба за слободу медија, јер никада та ваша тема неће доћи на дневни ред све док не ослободимо медије“, упозорава Обрадовић.

Обрадовић је на крају рекао да СНС не може да победи на слободним изборима и да је он спрема да на слободним изборима честита било ком победнику, али да не жели да учествује у изборима где се победник унапред зна- стоји у саопштењу Двери.

Шта је Вучић поручио у разговору са Ангелом Меркел, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА