Најновије

РУКЕ СУ ИМ ДО ЛАКАТА УПРЉАНЕ КРВЉУ, СИЛОВАНО ЈЕ 800 ЖЕНА! Први човек Црвене звезде дигао Србију на ноге!

Он је рекао да у Србији треба направити унутрашњу хармонију око политике за Косово и Метохију и оценио да КИМ не могу да буду проблем на коме постоји надгорњавање у унутрашњој политици у Србији.

Небојша Човић (Фото: Јутјуб)

Наступ председника Александра Вучића у Братислави био је конретан, аргументован, јасан и са документацијом да се види ко је конкретно шта испунио из Бриселског споразума, оценио је у јутарњем програму ТВ Пинк Небојша Човић.

Човић је бесно навео да је Хашим Тачи замењивао тезе када прозива Србију за неспровођење тог споразума јер га у одређеним тачкама управо Приштина није спровела.

Говорећи о активностима Србије, Човић је оценио да наравно да Србија спречава Косово да уђе у Интерпол или УНЕСКО и да је "наш посао повлачења признања и спречавања нових признања".

Човић је истакао да фалсификати око броја силованих Албанки могу да буду јако опасни.

Изнео је податак "међународне заједнице да се око 800 жена пријавило да је силовано, а стотинак је успело да докаже пред међународни институцијама да се то догодило".

Човић је оценио да је Рамуш Харадинај дезинформисао јавност о састанку са канцеларком Ангелом Меркел која је "сигурно причала о таксама".

Он је рекао да Немци нису ни за поделу, ни за разграничење и да су за аутономије што би значило "за север Косова аутономија високог степена у првој фази, а за 15 и више година да ти људи имају право да се изјашњавају о свом статусу".

Када причају о промени граница на Балкану, Немци су заплашени даљим променама у Европи, сматра Човић. Он је оценио да су таксе при крају и да су оне куповина времена пошто међународна заједница није успела да сломи Србију око Косова.

Човић је изнео сумњу да ће Хашим Тачи, Рамуш Харадина и Кадри Весељи, моћи да доведу до решења, "јер су им руке до лаката упрљане крвљу" и оценио да та тројка држи диктаторску варијанту власти на КиМ у страху да им не буде суђено.

Он је рекао да у Србији треба направити унутрашњу хармонију око политике за Косово и Метохију и оценио да КИМ не могу да буду проблем на коме постоји надгорњавање у унутрашњој политици у Србији.

"Сести и договорити се, а не може бас све јавно да се каже", рекао је Човић.

Да ли постоји опасност да Бугарска поквари реализацију “Турског тока”, више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА