Најновије

ЈАКА ВАМ ДЕМОКРАТИЈА: Америка личи на робовласничка времена

Спољна политика Сједињених Америчких Држава подсећа на време када је постојало робовласништво, изјавила је портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова.

Марија Захарова (Фото: јутјуб)

“Оно што они (САД) сада раде једноставно нема нигде. То је из неких робовласничких времена… Тада се могло управљати робовима” – рекла је Захарова.

Захарова је навела да су управо та политика и захтеван став према другим земљама довели до проблема денуклеаризације Корејског полуострва.

“Ово није питање које се појавило ван Сједињених Америчких Држава. Овај проблем се деценијама обликовао и јачао под утицајем америчке дипломатије” – нагласила је она.

У Сингапуру је у јуну 2018. године одржан први у историји самит између Сједињених Америчких Држава и Северне Кореје. Тада су амерички председник Доналд Трамп и лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун потписали заједнички документ према ком је Пјонгјанг преузео обавезу денуклеаризације Корејског полуострва у замену за безбедносне гаранције из Вашингтона. Међутим, почетком јуна представник Министарства спољних послова Северне Кореје објавио је да Вашингтон треба да преиспита своју политику према Пјонгјангу.

Када ће Путин одговорити на сва питања сазнајте ОВДЕ.
 

Извор: sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА