Најновије

СРПСКА МИНИСТАРКА У ВЛАДИ КОСОВА: Сумњам да иза несташице хране у продавницама стоји...

Министарка локалне самоуправе у Приштини Адријана Хоџић, признала је да у четири општине на северу КиМ, недостају, како каже, неки прехрамбени артикли.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

"Могу да кажем да су јуче и данас рафови у радњама Северне Митровице били полупразни. Сумњам да иза овога стоји висока политика", навела је Хоџић.

Она је рекла да је на северу створена напета ситуација након што је Приштина увела таксе у новембру прошле годинете и навела да се нада да ће Београд и Приштина пронаћи заједнички језик за превазилажење тренутне ситуације.

Хоџић, бивша главна извршна службеницу општинске администрације северна Митровица коју је за министра у влади именовао Рамуш Харадинај , на место смењеног функционера Српске листе Ивана Тодосијевића тврди да се противи таксама и каже да би Београд и Пристина требало да имају слободну трговину.

"Политичке одлуке морају да се промене и мислим да је потребно да се пронађе компромис. Ја се надам да ће обе стране које су у процесу дијалога пронаћи један компромис, где ће обе стране бити задовољне или неће бити задовољне“, рекла је она.

Прочитајте ОВДЕ све детаље о овој несташици.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА