Најновије

"ОНЕ ГУТАЈУ СПЕРМУ, МИСЛЕ ДА НИКО НЕ ПРОВАЉУЈЕ ШТА РАДЕ!" Лепи Мића открио какве перверзије су радили у Задрузи свако вече

Синоћ је у емисији "Питања гледалаца", гост био Лепи Мића који је одмах на почетку извређао Марка Миљковића, за ког мисли да није заслужио друго место у ријалитију.

Лепи Мића (Фото: Јутјуб)

- Са њим немам ништа, али мени није јасно шта је он радио и чиме је заслужио друго место. Ја сам се јавио и рекао своје искрено мишљење, јер сам слушао коментаре људи. Био сам са њим 10 месеци, или колико већ. Једна ствар ми је битна. Он је псовао и вређао девојке страшно, а мени се замерају псовке. Говорио јој је све најгоре. На крају баладе, он испаде диван и красан. Ако ја неком кажем: "Ј*бем ти матер", ја сам најгори, а не постоји особа која није вређала, лагала, пљувала, насртала, ето осим Алексе Савића - рекао је Мића.

Он је истакао да је Луна ушла у везу са дечком који је вређао њену претходну везу. Мића је додао да су њега многи осуђивали због псовки и односа са девојкама, а да су се други много горе понашали.

- Марко Миљковић је до уласка у нову Задругу био жестоки противник везе Луне и Слобе, називао га тупаном и глупаном. То што је ушла у везу са таквим човеком говори о њој. Мени је то озбиљна шизофренија. Они редовно имају секс испод јоргана, где иду њихови сперматозоиди. Ја нисам видео ниједан траг нигде. Гутају сперму и говоре да је све дивно. Од куће, замислите да смо родитељи, гледамо једну Станију и дечка који јој лагано завлачи руке. Она објашњава да нису прешли границу, а ја бих био линчован. Ја када загрлим девојке, говоре ми да сам педофил, а то су моји пријатељи. То се оправдава младошћу и годинама - викао је Лепи Мића у емисији "Народ пита".

Голу Станију погледајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА