Најновије

ТРИКОВИ ЗА ЈАЧУ ЕРКЕЦИЈУ И БОЉИ СЕКС: Нека ваш вршњак остане у пуној снази

Пенис је најтемпераментнији део тела код мушкарца и “узбуђује се” када је њему по вољи, па се тако може показати у пуном сјају када затреба, али и да подбаци онда када је то од пресудног значаја за наступ и его мушкарца.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Уколико подбаци у круцијалном моменту то може да буде изузетно фрустрирајуће за оба партнера. Према истраживању објављеном у Америчком медицинском журналу, 85 одсто мушкараца старости од 20 до 39 година могу увек или скоро увек да доживе и одрже ерекцију. То значи да чак 15 одсто њих има повремено или стално проблеме да је доживе. Исто истраживање открило је да само 20 одсто мушкараца старости од 40 до 59 година могу да доживе ерекцију сваки пут када пожеле секс.

Иако је тешко предвидети када ће вас ваш “понос” издати, постоји пар корака које можете да предузмете пред акцију како би ваша ерекција била јака током целог односа.

Испробајте прстен за пенис

Ова играчкица у облику слова “О” која се поставља на пенис може да вам помогне да се крв задржи у пенису кад ви то пожелите. Погледајте који се производи нуде на тржишту и одаберите онај који ће вам највише одговарати.

Уплатите теретану

Кардио, кардио и опет кардио! Према речима уролога доктора Рајана Берглунда, циркулација је кључ за здраву ерекцију и ништа не потпомаже прокрвљеност удова као аеробик вежбе. Не само да ћете бити у форми и изгледати лепо, већ ћете бити и у пуном сјају када је у питању секс.

Оставите цигарете

Пушачи су оценили свој сексуални живот солидном петицом на скали од 1 до 10, а непушачи јаком деветком. Пушење изазива импотенцију, утиче на ерекцију и величину пениса. Пениси пушача су мањи него код непушача, а поред тога оштећује и крвне судове и ткиво пениса. Нема бољег разлога да оставите цигарете од бољег секса, је л` да?

Наставите да пијете кафу

Кафа може да вам помогне код проблема који се јављају “испод појаса”. Мушкарци који пију 2 до 3 шољице кафе дневно имају мање шансе да им се развију проблеми са ерекцијом.

Обавите вазектомију

Уколико сте завршили са децом, размислите о затварању фабрике за бебе. Размишљање о контрацепцији може да буде убица воље за мушкарце и да их омете у перформансу. Може да се појави анксиозност, а онда ништа од ерекције.

Будите верни

Уобичајено да се код мушкараца склоних аферама јаве проблеми са ерекцијом. То је толико учестало да чак и лекари који се баве лечењем овог проблема све чешће питају своје пацијенте да ли су верни партнеркама. Кривица можђе да буде окидач за анксиозност, а онда ћао ерекција.

Скините тај стомачић

Дијабетес може да промени ваш сексуални живот из корена. Више од 50 одсто мушкараца са дијабетесом су импотентни. Болест удара двоструко на пенис: повећава ризик од артеријског обољења и смањује осетљивост и активности нервних завршетака. Обамрли пенис није никако срећан пенис. Одржавањем здраве килаже и изгледа помоћи ће вам код ерекције.

Полако са пенетрацијом

Један погрешан покрет код пенетрације може да вам нанесе повреду и да вас онемогући за даљи секс, па чак и данима. Некада су повреде толико озбиљне да вам може бити потребна и операција. Заштитите себе и будите опрезни када је ваша партнерка одозго. Таква поза има највише ризика по ваш пенис.

Више шетајте

Мушкарци који препешаче свакога дана 3.2 километра имају упола мање шанси да доживе еректилну дисфункцију од оних који су лењи. Што више вежбате, то ће ваше артерије бити здравије, чистије и флексибилније.

Спавајте довољно

Вашем пенису је потребно што више сна могуће. Свакога дана када спавате ви имате три до пет сати константне ерекције. Ово сте сигурно приметили када сте последњи пут устали у 4 ујутру да уринирате. Ове ерекције немају никакве везе са вашом партнерком, већ оне служе како би се ваш пенис “ресетовао”јер га тако тело снабдева крвљу обогаћеном кисеоником. Што су вам такве ерекције дуже и јаче то ћете имати виш еуспеха у сексу.

Девојка на Егзиту орално задовољава лика, пролазници нису могли да верују очима. Више о томе видите ОВДЕ.

Извор: menshealth. com/ Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА