Најновије

ВИШЕ ОД 165 000 ЉУДИ СЕ КРЕЋЕ КА ТАЈНОЈ БАЗИ! Исцурели подаци које је ЦИА чувала годинама, сада желе да се увере да ли је то истина! (ВИДЕО)

Ловци на истину не скривају своје смеле планове да траже ванземаљске госте на подручју базе ваздухопловства Едвардс, која је под јаким мерама обезбеђења. Чак су и путем Фејсбука позвали све који су се спремни да им се придруже.

Област 51 (Фото: pixabay. com)

Више од 165.000 људи назначило је да ће се придружити лову на ванземаљце у америчкој бази на Фејсбук догађају, под називом " Област 51, не могу све да нас зауставе", док је више од 200.000 корисника пријавило да су заинтересовани.

Покушај организованог упада заказан је за 20. септембар.

"Састаћемо се у Области 51 и координирати наш улазак", наведено је на Фејсбуку.

Тајна америчка ваздушна база, под кодним називом Област 51, у држави Невада, за коју се наводи да је прошла кроз доста техничких промена, годинама је била магнет за све врсте теоретичара завере и ловаца на ванземаљце. Педесетих година прошлог века, САД су почеле да тестирају авион за извиђање на високој надморској висини, и одмах су се појавиле извештаји о виђењу НЛО-а.

Влада је признала да је та тајна база везана за обавештајну делатност у 2013. након захтева за слободу информација из 2005. године. Сматра се да база развија ЦИА шпијунску технологију на високој надморској висини, која се неретко повезује са дизајном ванземаљског свемирског брода, тако да теоретичари завере и даље тврде да је то место где се већ налазе или ће бити смештени НЛО, ако пристану на Земљу.

Режим безбедности на том подручју није уплашио ловце на ванземаљце. Само у јануару ове године, службеници Националне сигурности Неваде пуцали су на човека који је возилом покушао да уђе у чувану област.

Како је магла убила 12000 људи, прочитајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА