Најновије

ОДМОТАВА СЕ КЛУПКО! Клинтонов пајтос у Југославији куповао девојке за секс?

Амерички милијардер Џефри Епстајн, пријатељ некадашњег председник САД Била Клинтона, који је ухапшен протеклог викенда због оптужби да је трговао малолетницама и искоришћавао их за секс, куповао је девојчице испод 18 година и на територији бивше Југославије.

Бил Клинтон (Фото: Јутјуб)

То тврди британски лист Дејли мејл, не наводећи, међутим, о којим је девојкама тачно реч. Тај таблоид ипак открива да је једна од Епстајнових жртава била и атрактивна Надија Марцинкова, коју је милијардер нашао на простору источне Европе и одвео је у САД, да би, како је она тврдила, од ње касније направио своју сексуалну робињу.

Марцинкова је у време када је била приморана на секс са времешним Епстајном имала само 16 година, а он ју је, као и своје остале жртве, водио на своја луксузна имања на Флориди и у Њујорку. За блудне радње с малолетницама је, подсетимо, користио и своју приватну летелицу марке Боинг 727, која је у медијима названа "Лилита експрес", а у којој је са монструмом много пута путовао и Клинтон. Он се зато у уторак бранио како нема ништа са злостављањем девојчица, трудивши се да умањи значај свог пријатељства са Епстајном.

Марцинкова је, иначе, данас пилот, а својевремено је, како се тврдило, помагала Епстајну да долази до других девојака које су му пружале сексуалне услуге. Осим ње, саучесништво су му пружале и друге жене - Лесли Гроф, Сара Келен и Адријана Рос, које су сведочиле током његовог суђења 2008. Сада им се, међутим, губи траг, па се не зна да ли ће се појавити у новом процесу против њега.

Подсетимо, Епстајну прети 45 година робије.

Приштина не може да суди Павковићу! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА