Најновије

"ЛОЛИТА ЕКСПРЕС": Ко је све путовао злогласним приватним авионом милијардера педофила, на листи председници, глумци, манекенке (ВИДЕО)

Боинг 717, назван "Лолита експрес", осуђени педофил Џефри Епстајн некада је користио да превози своје познате и моћне пријатеље широм света.

Епстајнов Боинг (Фото: Јутјуб)

Злогласни приватни авион носио је истакнуте путнике, укључујућу бившег америчког председника Била Клинтона, принца Ендуа, Кевина Спејсија, Криса Такера и Наоми Кембел.

Сада је луксузни комерцијали авион поново дишао у центар пажње након хапшења некадашњег власника епстајна по оптужбама за секлуално злостављање и тровину малолетницама.

Финансијер и милардер отужен је да је злостављао и подводио девојчице у "огромној мрежи малолетних жртава", а његов некадашњи авион је одувек сматран месом злочина.

Фотографије унутрашњости авиона показују плишане, пријатне просторије у којима су уживали Епстајнови славни пријатељи. Међутим, иза удобног намештаја и скупих тепиха, млазњак крије мрачну прошлост.

Епстајн је користио боинг за своје нелегалне сексуалне активности и превожење малолетних девојака између својих резиденција у Њујорку и Палм Бичу.

Жртве тврде да је Епстајн тада у авиону имао велики кревет у коме су младе девојке морале да имају групни секс са његовим гостима и испуњавају њихове перверзне фантазије.

Вирџинија Робертс, једна од жртава која је поднела тужбу против милијардера тврдећи да ју је он "регрутова" када је имала 15 година, наводи да је годинама трпела сексуална злостављања у авиону, као и у његовим домовима у Њујорку, палм Бичу, Новом Мексику и Девичанским острвима.

Она је рекла да јој је Епстајн увек платио након што би "забавила" његове пријатеље у авиону.

Листа њених злостављача кључује имена британског принца Ендруа и професора права на харварду Алана Дрешовица. Оба имена се појављују у дневницима летења до којих је дошао "Дејли мејл".

Дрешовиц, који је помогао Епстајну да 2007. године склопи тајни договор о признању кривице и буде кажњен са само 13 месеци затвора, појављује се у дневнику летова 11 пута, али је оштро негирао да је летео са младим девојкама.

Принц Ендру, који се појављује поред Робертсове на сада већ чувеној фотографији, такође пориче да је имао секс са малолетним тинејџеркама.

Робертсова тврди да је видела бившег председника Клинтона на лету до Епстајновог приватног острва на Девичанским острвима.

Дневници показују да је Клинтон Епстајновим авионом обишао дестинације као што су Бурнеј, Норвешка, Русија, Сингапур, Хонг Конг, Јапан, Азурна обала, Африка, Белгија и Кина.

Евиденције о летовима које су достављени Федералној управи за авијацију показују да је клинтон на нека путовања водио 10 агената америчке тајне службе.

Клинтон је пре пар дана прекинуо тишину о Епстајновом хапшењи и дистанцирао се од њега, наводећи да не зна ништа о наводним злочинима, чак и оним које је финансијер пре 12 година признао.

Клинтон наводи да је само четири пута путовао Епстајновим авионом, упркос томе што дневници лета показију да је боинг користио најмање 12 пута.

Документ садржи бројна друга истакнута имена, као што су бивши саветник за националну безбедност Сенди Бергер, бивши колумбијски председник Андрес Пастрана и бивши председник Харварда Лери Самерс.

Редован путник у Епстајновом боингу била је и старлета Гислана Максвел, сарадница и бивша девојка милијардера, која је оптужена да му је помагала у врбовање девојака.

Није познато где се данас налази злогласни авион.

Прочитајте ОВДЕ зашто Меркелино здравствено стање има утицај не само на Немачку већ на читаву Европу?

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА