Најновије

НАРЕДБЕ СТИЖУ ИЗ АУТО-ЦЕНТРА У СКОПЉУ: "Северна Македонија је постала центар за шпијунско деловање против Србије"

Председник скупштинског одбора за Косово и Метохију Милован Дрецун изјавио је да је пре два месеца формиран снажан обавештајни тим, који је маскиран у представништву једног великог западног произвођача аутомобила у Скопљу, чије је тајно деловање усмерено да блокира постизање компромисног решења Београда и Приштине.

Милован Дрецун (Фото: Јутјуб)

Према његовим речима, тим чине обавештајци из Бугарске, Албаније, Северне Македоније и Немачке.

Дрецун је истакао да се у појединим суседним државама води јака кампања против постизања било каквог компромисног решења између Београда и Приштине и додао да Северна Македонија постаје центар за снажно обавештајно деловање против интереса државе Србије.

“Свако постизање компромисног решења је темељни стуб стабилизације овог региона, а непостизање компромиса између Београда и Приштине је припрема за нове сукобе у региону и за стварање 'велике Албаније' ", рекао је Дрецун.

Он је истакао да би македонска власт морала да одговори која је сврха формирања обавештајног тима, чији је циљ да у потпуности нашкоди Србији.

“Шта они могу да раде сем да прикупљају информације и шире дезинформације. Тим није формиран да штити наше интересе, већ да ради супротно њима. То није нимало безазлено, могу да изведу неку медијску или политичку диверзију, чак и да изазову сукобе", упозорио је Дрецун.

Прочитајте ОВДЕ шта Емануел Макрон доноси у Београд.

Извор: Курир/Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА