Најновије

ПОСЛАСТИЦА ЗА ДЕЦУ И ОДРАСЛЕ: Најочекиванија породична авантура "Краљ лавова" у биоскопима од 17. јула (ВИДЕО)

Из студија Дизни стиже нам још једна породична анимирана авантура "Краљ лавова" која је пре 25 година померила границе светске кинематографије, а сада је прилагођена новим генерацијама и представљена најсавременијом техником.

Инсерт из филма (Фото: Тарамаунт)

Милиони људи широм света одрастали су сећајући се савета које је поносни и правични краљ Муфаса оставио свом сину, лавићу Симби, певушило чувену песму Хакуна Матата која им је променила живот, а сада је дошао тренутак да нови, мали љубитељи филма упознају живот и симпатичне становнике најузбудљивијег афричког краљевства.

"Краљ лавова" у нашим биоскопима приказиваће се у 2Д и 3Д технологији, а како би свачији укус био задовољен и како би и мала и велика публика подједнако уживала у овом филмском спектаклу који се месецима очекује, приказиваће се и титловано и синхронизовано.

Карте за овај филм већ су у продаји, а од 17. јула приказиваће се на редовном репертоару биоскопа: Синеплекс Ушће Шопинг Центер, Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс БИГ Београд, Таквуд, Рода, Комбанк Дворана, Капитол Парк Раковица, Фонтана, Арена (Нови Сад), Синеплекс Променада (Нови Сад), Синестар (Нови Сад), Синестар (Панчево), Синестар (Зрењанин), Синеплекс Ниш, Синеплекс Крагујевац Плаза, Вилин град (Ниш), Еуросинема (Суботица), А. Лифка (Суботица), Абазија (Суботица), Екран (Сомбор), Кварт (Краљево), Арт (Ужице), Дом културе Чачак, Дом културе Пирот, Лесковачки културни центар, Културни центар Јагодина, ЛМ (Шабац), Културни центар Горњи Милановац, Центар за културу Ваљево, Центар за културу Младеновац, Центар за културу Смедерево, Културни центар Лазаревац, Културни центар Нови Пазар, Синеплекс Приштина, Кино АБЦ (Приштина), ДокуФест (Призрен), Синеплекс МНЕ Делта Сити (Подгорица), Кадмус Синеплеxкс (Будва), Синема 213 (Никшић) и путем мобилне опреме.

Дизнијев „Краљ лавова“ у режији Џона Фавроа одвешће нас у афричке саване, где је рођен будући краљ. Симба обожава свог оца, краља Муфасу и срчано прихвата своју краљевску судбину. Али, не радују се сви у краљевству рођењу новог младунчета. Скар, Муфасин брат и до тог тренутка наследник престола, има друге планове. Борба за краљевство обележена је издајом, трагедијом и драмом која ће се завршити Симбиним изгнанством. Уз помоћ нових, необичних и занимљивих пријатеља, Симба ће морати да пронађе начин да одрасте и врати оно што му по рођењу припада. Међу фантастичним глумцима који су позајмили гласове налазе се и Доналд Гловер (Никола Шурбановић) као Симба, Бијонсе Ноулс Картер (Андријана Оливерић) као Нала, Џејмс Ерл Џонс (Владан Живковић) као Муфаса, Чуител Еџиофор (Драган Вујић Вујке) као Скар, Сет Роген (Марко Гверо) као Пумба и Били Ајхнер (Милан Антонић) као Тимон. Користећи нове и смеле технике како би поново оживели неке од најомиљенијих ликова, сада на потпуно нов начин, Дизнијев „Краљ лавова“ зарикаће у биоскопима од 17. јула 2019. године.

Уколико вас заиста занима шта су "Истине и лажи", прочитајте ово дело! Прочитајте ОВДЕ све детаље.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА