Најновије

ОВАЈ ПОТЕЗ МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО СВЕТСКОГ РАТА! Тотална узбуна од истока до запада! Руси гађани америчким ракетама! Сви на ноге!

Побуњеници џихадиста који су напали ваздухопловну базу Хмеимим у југозападној Латакији наводно су користили ракете из САД-а, објавила је у петак руска публикација, позивајући се на званичнике и извјештаје друштвених медија.

Лансирање ракета (Фото: army. mil)

Извори су навели да је напад извршен ноћу, док је једна од ракета пала у близини руског војног објекта, али у овом тренутку ни информације ни чињенице напада на руску војну базу "Хмеимим" није коментарисала руска страна.

Узимајући у обзир чињеницу да ако су ракете “земља-земља” које су произвеле Американци заправо кориштене за напад на руску ваздушну базу Хмеимим, то изазива озбиљну забринутост, посебно имајући у виду да је Русија претходно оптужила Сједињене Државе да су укључене у нападу на руску војну базу.

Прошле седмице, џихадски побуњеници су користили беспилотне летелице како би покушали да бомбардују базу Хмеимим у близини обалног града Џаблех, овај напад је наводно одбијен од стране руских оружаних снага.

Како Сиријци и Руси раде заједно да би победили џихадисте, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА